SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Qr precrtan takoder.
Ovo drugo sam i ja rekao da sumljam u to i pricao s prikom koji je IT.
On kaze da je moguce ali da je to onda level up.Kupljene licence za takve programe i cijela mreza ljudi…koji znaju sto rade.
Ovako moguće je vratit qr kod ako ga precrtaš s programom iz galerije slika.ali ako ga fizički prekriješ prstom,novčićem onda nema šanse.to znam provjereno da postoji takav program

Jedino možda prekrit prstom ili naslagat neke predmete tipa kutija duvana, upaljač i slično preko kodova, onda 100 % ne mogu probit.... Nije zamagljeno i precrtano nego originalno slikano sa preprekom... 🤔
Zašto ići kupiti bon pa ga prekrivati? Na navedenoj adresi nećete naći nikoga. Fotografije cure preuzete s neta. Vjerojatno se dopisujete s nekim tipom. Budite pametni.

Nije valjda to ova cura...? 🙄😬
Nije nešto za te pare,Matea avion za nju

Mario20 je idiot,daje broj cure koja ga je ostavila i odjebala.mala kaže da bolje puši kurac on i da bi se jeba za gram biloga.tako da ne šaljetr poruke curi jer ćete viditđda nije to kalo on kaže.rekla je da će ga prijavit ,samo toliko da znae
Gdje je admin? Kakva se sranja ovdje objavljuju.. i kakvi su uopće ljudi koji mogu na ovo nasjest..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh