Ivmak
Member
traži selfi da joj se pošalje,
Jeli itko slao od vas selfie prije dogovora.
Ne znam jeli prevara?
Jeli itko slao od vas selfie prije dogovora.
Ne znam jeli prevara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poslao poruku whatsappom,do danas nije odgZna li iko ista o ovoj domaćoj![]()
ni ne trudi se to je prevara,prakticiraj samo cashDecki koja je sema s ovim bonovima.
Kao jedna mi trazi da se kupi bon na tisku u iznosu koji zelim(poslala cijenik) i da ga donesem kad dodem na dogovoreni termin.Kao tako da se izbjegnu prevare.
Pa sad me zanima dali te tu mogu zajebati?
Prakticiram samo cash uvik, al me zanima kako te moze prevariti kad ti rece kupi abon( koji mos iskorititi poslin di oces ako te nasamari) i dade ti adresu i sve i taj bon joj das na ruke umjesto casha?ni ne trudi se to je prevara,prakticiraj samo cash
Ne možete prevarit ako joj ne slikaš code ili br koji se unosi,al takve uglavnom onda više ne jave ,tako san i ja nedavno iša je sprdat sa bonon doša ispri vrata pa kaže slikaj za provjeru brojPrakticiram samo cash uvik, al me zanima kako te moze prevariti kad ti rece kupi abon( koji mos iskorititi poslin di oces ako te nasamari) i dade ti adresu i sve i taj bon joj das na ruke umjesto casha?
Probaj je nazvat. Neke ne odgovaraju na poruke nego je moraš zvat. Obićno tako i napišu u oglasu. Ova vidim da nije ništa napisala pa probaj zvat. Nemaš šta izgubitposlao poruku whatsappom,do danas nije odg
To da ako ne trazi kod da joj slikas po meni nema brige, a ako ga bude trazila onda odjebakus.Ne možete prevarit ako joj ne slikaš code ili br koji se unosi,al takve uglavnom onda više ne jave ,tako san i ja nedavno iša je sprdat sa bonon doša ispri vrata pa kaže slikaj za provjeru brojili se ne jave više...probaj ako imaš di posli unovčit bon
Ja osobno nebi, al sve je to individulano sta tko zelia šta mislite o zahtjevu da pošaljete selfie prije dolaska,jaki slao itko dosad ili je nekakva prevara
Ja san sla,ono na jedan pregleda šta mislite o zahtjevu da pošaljete selfie prije dolaska,jaki slao itko dosad ili je nekakva prevara
Doslovno malaZa one koji traže nešto friško, i bez agencije, ono što platite i dobijete kod male Flavije
Ne brini se, uslikaju te one drugim mobomJa san sla,ono na jedan pregled
Ja osobno nebi, al sve je to individulano sta tko zeli
haha dobraJa sla od susjeda sliku vecinom i sve ok bude a uopce ne slicimo
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|