HungDickensen
Active member
ja san mu se više puta nudija al i ne reagiraKako se na ovom forumu briše profil? Ne vidim nikakve mogućnosti za to. Ima li koji administrator da ovo čita i da me lijepo izbriše?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja san mu se više puta nudija al i ne reagiraKako se na ovom forumu briše profil? Ne vidim nikakve mogućnosti za to. Ima li koji administrator da ovo čita i da me lijepo izbriše?
Hahahahahaha , a boze sacuvaj ovog bijednika, nez kad san nekome jadnijem bia izlozen, prestrasnoReci koji si kvart mudonjo da vidimo jel si i uzivo takav
Pa aj evo ja san za , mislin da si jadna debilcina ,uzivo cu ti rec jos gnjusnije stvari, dodi u kickboks klub mejasi dok su treninzi i reci treneru da trazis duju s oglasnika(eto reka san prvo ime), snimicemo vamo filmic za oglasnik ekipu te nase price , ako upadnes sad s nekin pricama da amo se nac na plokitama il nesto ocito izbjegavas , ako si covik dodi tako na sigurno misto di neas straha da iko ima ikakva oruzje nego eto tocno to sta trazis , popricat malo tako ko muskarci vidit koje covik ko nije. Ako ti odgovor na ovo bude ista osin kad su treninzi ne samo da si ti picka nego svaki muskarac s kojin se asociras pogotovo otac ti je teska picketina , lpKo god ima zamjerku neku neka se javi lipo, pricat cemo uzivo ka ljudi, a ne ka internet ratnici
Slažem se 100%, evo ponuda se brojčano popravlja pa bar iznesimo svoja mišljena o konkretnim stvarima…Počeli ste pisat svakakve pizdarije,dosta vas je i mulaca ode bez uvrede, mislim da nije mjesto ni vrime ode smo da uživamo momci moji
Tako jeSlažem se 100%, evo ponuda se brojčano popravlja pa bar iznesimo svoja mišljena o konkretnim stvarima…
Ostalo u PM…
Tu smo da jebemo ne da sjebemo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|