qwertz
Well-known member
Off jedna i drugaDaj link od cimerice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Off jedna i drugaDaj link od cimerice
Jennifer, neš falit. Ja bio jučer. Usluga top, iscjedila me pravo.Ima li netko brzu preporuku za danas?
Zmaj od ženeJennifer, neš falit. Ja bio jučer. Usluga top, iscjedila me pravo.
Ako misliš na plavu Irinu,jako zajebano pitanjeMislio sam se neko vrijeme da li da odem kod Jennyfer ali sam na kraju zavea suprugu i imao odličan sex, a čime sam sačuvao 250€.
Čuvam se za Irinu da probam ali baš me zanima vaše iskustvo... dakle pitanje glasi:
Irina ili Jennyfer? I zašto
Iz aviona se vidi da je bonAnamarija 💕22god💕 spremna za zabavu😜
Heeej 😘nudim diskretno druženje u svom stanu u Splitu. Sve se možemo dogovoriti😜🍒 Za ostale informacije javi se na broj:www.oglasnik.hr
Je li bio neko kod anamarije , ili je bon
Tnks
Jedino razlika sta Irina prica engleski perfekt,Jennyfer bas i neMislio sam se neko vrijeme da li da odem kod Jennyfer ali sam na kraju zavea suprugu i imao odličan sex, a čime sam sačuvao 250€.
Čuvam se za Irinu da probam ali baš me zanima vaše iskustvo... dakle pitanje glasi:
Irina ili Jennyfer? I zašto
Napisala sam joj kad sam pitala za plaćanje, gotovina ili vaučer? bez odgovora. Ali vidim da sam pogledao poruku. Pišite joj, možda odgovori...Iz aviona se vidi da je bon
Rec će ti kešNapisala sam joj kad sam pitala za plaćanje, gotovina ili vaučer? bez odgovora. Ali vidim da sam pogledao poruku. Pišite joj, možda odgovori...
On je mnogima idol, i mnoge bi ga majke takvog poželjele.Kurati bio si više puta kod obe.
Ti si moj idol!!!
Pisali su već ranije neki drugi forumaši o tome da ne znaju na koju adresu pisati da im obrišu profil. Nitko to ne zna jednom kad postaneš član, to ti je zauvijek Šalim se naravno, imaš opciju prijavite komentar, odmah ispod komentara, tu možeš pisati administratoru ako čita te poruke (valjda čita).Kako se na ovom forumu briše profil? Ne vidim nikakve mogućnosti za to. Ima li koji administrator da ovo čita i da me lijepo izbriše?
A imaš i opciju send direct message, ukucaj samo kao adresu administratorKako se na ovom forumu briše profil? Ne vidim nikakve mogućnosti za to. Ima li koji administrator da ovo čita i da me lijepo izbriše?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|