Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neprovjerena
Kurati nemogu te više slusati ...stalno puna usta Carle Martins...ok ,zenska izgleda ok ,za moj ukus ,posto volim punije ,iako ako se stesala kako kazes onda mi ni ne paše više... Ovo lito sam bia kod nje u Splitu,potega iz Zadra zbog nje...uzea 1 sat,uopce nisam bia zadovoljan ,imam solidnu kondiciju za jebacinu i nije me mogla pratiti ,cilo vrime baljezgala kako joj je vruće i bila je znojna ,mokra ko čep,turnoff...Neprovjerena
Moja preporuka Carla Martins
Slazen se. I ja san ovo lito bia po ure. Nista specijalnoKurati nemogu te više slusati ...stalno puna usta Carle Martins...ok ,zenska izgleda ok ,za moj ukus ,posto volim punije ,iako ako se stesala kako kazes onda mi ni ne paše više... Ovo lito sam bia kod nje u Splitu,potega iz Zadra zbog nje...uzea 1 sat,uopce nisam bia zadovoljan ,imam solidnu kondiciju za jebacinu i nije me mogla pratiti ,cilo vrime baljezgala kako joj je vruće i bila je znojna ,mokra ko čep,turnoff...
A uz to sam ju svejedno izservisira i svršia joj po faci,moja ocjena 7/10
Slazem se bio i ja,nista posebno stalno ponavljala money baby money i nije dala da joj svrsim po licuKurati nemogu te više slusati ...stalno puna usta Carle Martins...ok ,zenska izgleda ok ,za moj ukus ,posto volim punije ,iako ako se stesala kako kazes onda mi ni ne paše više... Ovo lito sam bia kod nje u Splitu,potega iz Zadra zbog nje...uzea 1 sat,uopce nisam bia zadovoljan ,imam solidnu kondiciju za jebacinu i nije me mogla pratiti ,cilo vrime baljezgala kako joj je vruće i bila je znojna ,mokra ko čep,turnoff...
Neda bez da se plati ,rijetko koja dade,ali ja uvik platim ali zato ih i operem dobro ,tako da zasluze tu paru ha ha haSlazem se bio i ja,nista posebno stalno ponavljala money baby money i nije dala da joj svrsim po licu
Dobar si. Ima li jos koja da si bio zadnje vrime???Da napišem koju i o irini crnkinji...bia sam kod nje dva puta ovaj tjedan ,prvi put 1 sat ,drugi 30min,solidna jebačina ,lijena ,više voli kad ju se jebe nego kad ona mora raditi ,pusenje jako dobro ,drugi put sam nadoplatia 50 eura za svrsavanje po faci posto me to pali ,dobro sam ju zalia,komentirala da je puno sperme ,a ja samo jos vise napaljen onda...
Ja nisam gadljiv,ne dira me kada pusi kurac prije nego ja dodem ali ako ste gadljivi izbjegavajte ljubljenje s njom haha ka onaj balavac Dino...
Nekome paše,nekome ne paše i to je skroz ok..od mene će uvik imat preporuku jer mi je bilo topKurati nemogu te više slusati ...stalno puna usta Carle Martins...ok ,zenska izgleda ok ,za moj ukus ,posto volim punije ,iako ako se stesala kako kazes onda mi ni ne paše više... Ovo lito sam bia kod nje u Splitu,potega iz Zadra zbog nje...uzea 1 sat,uopce nisam bia zadovoljan ,imam solidnu kondiciju za jebacinu i nije me mogla pratiti ,cilo vrime baljezgala kako joj je vruće i bila je znojna ,mokra ko čep,turnoff...
Potpisujem! Zna opustiti i zadovoljiti svakoga. Strastvena lijepa žena, puno ljepša uživo nego što sam procijenio po slikama. Priča i piše hrvatski sa seksi naglaskom. Prava ljubavnica. Svakako idem opet.Probaj u tete Elise...
Ajme ako napišeš, ajme ako ne napišešNekome paše,nekome ne paše i to je skroz ok..od mene će uvik imat preporuku jer mi je bilo top
A ako ti me se neda slušati jednostavno me zaobiđi i to je to
Bia sam i u camile ,u Zadru je ,loše iskustvo ,radi preko agencije ,oni napišu da radi oral bez kondoma ,69 itd kad ono mala ko časna...Neda lizanje pice ,Neda pušenje bez kondoma ,jebačina osrednja ,jebes to...I
Dobar si. Ima li jos koja da si bio zadnje vrime???
A je li ona tu?Neprovjerena
Moja preporuka Carla Martins
DaA je li ona tu?
Skemeru,nisi bia u nje 2 puta kad je otisla u utorak znaci bia si max1 put ovaj tjedan hahaDa napišem koju i o irini crnkinji...bia sam kod nje dva puta ovaj tjedan ,prvi put 1 sat ,drugi 30min,solidna jebačina ,lijena ,više voli kad ju se jebe nego kad ona mora raditi ,pusenje jako dobro ,drugi put sam nadoplatia 50 eura za svrsavanje po faci posto me to pali ,dobro sam ju zalia,komentirala da je puno sperme ,a ja samo jos vise napaljen onda...
Ja nisam gadljiv,ne dira me kada pusi kurac prije nego ja dodem ali ako ste gadljivi izbjegavajte ljubljenje s njom haha ka onaj balavac Dino...
Ko šta san nekidan napisa. Nisam bio ali je neko davno na forumu napisa da teta ludilo puši i to bez filtera. Uvjet je da ti je higijena na nivou.Znači nitko ništa ne zna?
Mrs smeceajde Dinho ne sery
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|