SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Je brate upravu si,svrsis razmisljas o postojanju i govoris sebi koji mi je kurac ovo tribalo
Ja kao netko ko se ode dosao interesirati isto mislin da si ti tu puno veci debil od ostalih.

Da svi ljudi imaju svoje slabosti al ovo sta si ti napravia nie uopce korektno i ljudi su potpuno u pravu da ti seru.

Pusenje trave ili droge su isto tesko sranje al da si na slicnom forumu nes ti tu drukat sve zivo i onda se pravdat ka "sta vi narkomani imate meni srat" dok ti unistavas eko sustav.

Kao sto su ti ostali posteri rekli, proguzaj ego, priznaj gresku i u buducnosti ces znati bolje. Svi mi sjebemo nesto u zivotu. Nista special.

Neprovjerena

Moja preporuka Carla Martins
Kurati nemogu te više slusati ...stalno puna usta Carle Martins...ok ,zenska izgleda ok ,za moj ukus ,posto volim punije ,iako ako se stesala kako kazes onda mi ni ne paše više... Ovo lito sam bia kod nje u Splitu,potega iz Zadra zbog nje...uzea 1 sat,uopce nisam bia zadovoljan ,imam solidnu kondiciju za jebacinu i nije me mogla pratiti ,cilo vrime baljezgala kako joj je vruće i bila je znojna ,mokra ko čep,turnoff...

A uz to sam ju svejedno izservisira i svršia joj po faci,moja ocjena 7/10

Kurati nemogu te više slusati ...stalno puna usta Carle Martins...ok ,zenska izgleda ok ,za moj ukus ,posto volim punije ,iako ako se stesala kako kazes onda mi ni ne paše više... Ovo lito sam bia kod nje u Splitu,potega iz Zadra zbog nje...uzea 1 sat,uopce nisam bia zadovoljan ,imam solidnu kondiciju za jebacinu i nije me mogla pratiti ,cilo vrime baljezgala kako joj je vruće i bila je znojna ,mokra ko čep,turnoff...

A uz to sam ju svejedno izservisira i svršia joj po faci,moja ocjena 7/10
Slazen se. I ja san ovo lito bia po ure. Nista specijalno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh