bountyhunter
Member
Prika, to se vec foruma ne tice, privatne stvari nek ostanu privatne bez obzira tko se s cim prije bavio.Neznam Koliko znate ali u zadru se desila ljubav.... udala se u čeka papire ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prika, to se vec foruma ne tice, privatne stvari nek ostanu privatne bez obzira tko se s cim prije bavio.Neznam Koliko znate ali u zadru se desila ljubav.... udala se u čeka papire ....
Zaobiđi ga,vidiš da svako toliko iskoči iz paštetePrika, to se vec foruma ne tice, privatne stvari nek ostanu privatne bez obzira tko se s cim prije bavio.
To ti je ono kad si očito debil pa ideš pisat takve stvari,ako su uopće i istiniteGledaj, jucer onaj mali Dino blebece o čokoirini, vec se desavalo da izlaze na forumu privatni instagrami od cura koje dođu ovdje, imena i prezimena, sad on o nekima. To uopce nije u redu, zamisli da se pocnu pojavljivati tvoji podatci na forumu ovog tipa ? Privatni zivot treba ostaviti van ovoga i ne izbacivati informacije takvog tipa, mislim da je to osnova kulture, ako znas nesto o nekome sto mozda nije za javnost, zacepi gubicu i postuj tuđu privatnost. Jedno je zajebancija, a ovo moze nekome prouzrociti gadne probleme. Osim toga, stvarno ne vidim poantu u takvom postupku, sta si bitan ako znas nesto o nekome sto drugi ne znaju. Ako si vec takva faca, prvo objavi svoje ime i prezime pa onda ajde dalje.
mio santo che babaNeznam Koliko znate ali u zadru se desila ljubav.... udala se u čeka papire ....
U pravu si, kao sto si ti izabrao biti kreten i za sada ti to ide fantastičnoPa koga boli kurac za te kurvetine same su izabrale bit kurve
zašto onda ideš kod njih?? i tvoj mali penis, želiš li ga zadovoljiti?Pa koga boli kurac za te kurvetine same su izabrale bit kurve
HahahahahahhahahU pravu si, kao sto si ti izabrao biti kreten i za sada ti to ide fantastično
Di je tebi ime i prezime, jel picketino?To ti je ono kad si očito debil pa ideš pisat takve stvari,ako su uopće i istinite
A šta se tiče imena i prezimena dotičnog,neka napiše ako nije PIČKA
A očito je..
Ko se tebi uopće obraća??Di je tebi ime i prezime, jel picketino?
Sta se bojis da nebi neko tvoj vidia da ides na kurve mozda?
Svi mi ovdi smo mačani. Zavaraju nas silikoni a u stvarnosti preplačujemo drogirane nimfomanke i nositeljice virusa.Pardon ako san ikoga uvridija al niste ni vi nesto bistriji od mene jer da jeste nebi bili tu tipkali smenon priko foruma za ocjenjivanje kurvi
Je brate upravu si,svrsis razmisljas o postojanju i govoris sebi koji mi je kurac ovo tribaloSvi mi ovdi smo mačani. Zavaraju nas silikoni a u stvarnosti preplačujemo drogirane nimfomanke i nositeljice virusa.
Ja kao netko ko se ode dosao interesirati isto mislin da si ti tu puno veci debil od ostalih.Je brate upravu si,svrsis razmisljas o postojanju i govoris sebi koji mi je kurac ovo tribalo
Probaj u tete Elise...Moze neko preporucit đevojku za deepthroat&CIM? Prikina sa curon, iducih misec dana gori sve, pomagajte braćo
Znači nitko ništa ne zna?100% pravi oglas bez prijevara - Splitu
SPLIT Baby Žena 🔥 za vruće trenutke, samo ti i ja, 100% privatan stan uz potpunu povjerljivost. Primam samo pristojnu i…www.oglasnik.hr
Dali je netko posjetio? Netko ima kakvu recenziju?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|