SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Gledaj, jucer onaj mali Dino blebece o čokoirini, vec se desavalo da izlaze na forumu privatni instagrami od cura koje dođu ovdje, imena i prezimena, sad on o nekima. To uopce nije u redu, zamisli da se pocnu pojavljivati tvoji podatci na forumu ovog tipa ? Privatni zivot treba ostaviti van ovoga i ne izbacivati informacije takvog tipa, mislim da je to osnova kulture, ako znas nesto o nekome sto mozda nije za javnost, zacepi gubicu i postuj tuđu privatnost. Jedno je zajebancija, a ovo moze nekome prouzrociti gadne probleme. Osim toga, stvarno ne vidim poantu u takvom postupku, sta si bitan ako znas nesto o nekome sto drugi ne znaju. Ako si vec takva faca, prvo objavi svoje ime i prezime pa onda ajde dalje.

Gledaj, jucer onaj mali Dino blebece o čokoirini, vec se desavalo da izlaze na forumu privatni instagrami od cura koje dođu ovdje, imena i prezimena, sad on o nekima. To uopce nije u redu, zamisli da se pocnu pojavljivati tvoji podatci na forumu ovog tipa ? Privatni zivot treba ostaviti van ovoga i ne izbacivati informacije takvog tipa, mislim da je to osnova kulture, ako znas nesto o nekome sto mozda nije za javnost, zacepi gubicu i postuj tuđu privatnost. Jedno je zajebancija, a ovo moze nekome prouzrociti gadne probleme. Osim toga, stvarno ne vidim poantu u takvom postupku, sta si bitan ako znas nesto o nekome sto drugi ne znaju. Ako si vec takva faca, prvo objavi svoje ime i prezime pa onda ajde dalje.
To ti je ono kad si očito debil pa ideš pisat takve stvari,ako su uopće i istinite
A šta se tiče imena i prezimena dotičnog,neka napiše ako nije PIČKA
A očito je..

Je brate upravu si,svrsis razmisljas o postojanju i govoris sebi koji mi je kurac ovo tribalo
Ja kao netko ko se ode dosao interesirati isto mislin da si ti tu puno veci debil od ostalih.

Da svi ljudi imaju svoje slabosti al ovo sta si ti napravia nie uopce korektno i ljudi su potpuno u pravu da ti seru.

Pusenje trave ili droge su isto tesko sranje al da si na slicnom forumu nes ti tu drukat sve zivo i onda se pravdat ka "sta vi narkomani imate meni srat" dok ti unistavas eko sustav.

Kao sto su ti ostali posteri rekli, proguzaj ego, priznaj gresku i u buducnosti ces znati bolje. Svi mi sjebemo nesto u zivotu. Nista special.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh