SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Dobro jebaču, di je recenzija o njoj. Jeli ista kao na slici, jeli mlađa ili starija, visina, težina, Hrvatica ili strankinja, koja je cijena za pola a koliko za sat, jeli puši bez ili sa, jeli se prenemaže ili ne, jeli gleda da te se riješi ili ne? Ajmo junače piši
Znaci nisi iša niti si posla wap? Zbog ovakvi kao sto si ti i nepisem. A o njoj se tu pisalo, samo je imala drugi profil moj centimetarošu. Trazi, nadji, drkaj

Dobro jebaču, di je recenzija o njoj. Jeli ista kao na slici, jeli mlađa ili starija, visina, težina, Hrvatica ili strankinja, koja je cijena za pola a koliko za sat, jeli puši bez ili sa, jeli se prenemaže ili ne, jeli gleda da te se riješi ili ne? Ajmo junače piši
Radi ovakvih degenerika ko šta si ti san presta pisat
Jer da bilo tko napiše da mu je bilo super,ti bi opet ima šta za rec(čitaj problem u centimetrima)

I glupane jedan,je realna je
I plaćanje gotovinom
Al šta tebe brige,smetati ce ti ako je ispod 170
Pa svakako nećeš ic

Radi ovakvih degenerika ko šta si ti I glupane jedan,je realna je
I plaćanje gotovinom
Al šta tebe brige,smetati ce ti ako je ispod 170
Pa svakako nećeš ic
Nauči se malo pristojnosti kad pišeš na javnom forumu. Vodim vrlo posjećenu temu na jednom drugom forumu, pa znam što je trolanje, a ja ovdje ne trolam već iznosim činjenično stanje i držim se teme o iskustvima i recenzijama koje nitko od vas ovdje ne piše iz nekih samo vama znanih razloga. Kad kažete "dobra je i isplati se", to nije nikakva recenzija već zajebavanje čitatelja. Pogledajte i ugledajte se na Beograđane kako se piše prava recenzija, a ne ovdje sramotit ovaj lipi grad u kojem živite.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh