SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ne, nisam je ševio. jer je bila prijevara. napisala je da joj pošaljem sliku bona, jer želi da barkod i brojevi budu otvoreni)) pošto imam aircash, lakše mi je odmah prebaciti novac s abonea na račun. što sam i učinio. Tražila je vaučer za taksi. O da, onda je nazvala. Govorili su engleski. Glas ove djevojke... nema 19 godina, mislim oko 30. Prekinuo sam razgovor i blokirao njen WhatsApp

@antfad koliko eura si izgubio za tu naivnost i neznanje? Zašto te ona nazvala kad te je već pokrala? Da se naslađuje tvojoj gluposti ili?
Izgubio sam 50 eura. jer nisam prekrio brojeve ispod, nakon crtičnog koda. Žao mi je, koristim Google prevoditelj. možda nije jasno. Zvala je da kupim još jedan bon i onda bi bila sa mnom dva sata))). Nisam pristao i tada mi se uvukla misao da je to prijevara. Odmah sam počeo prebacivati novac na fickash, ali jedan vaučer je već bio netočan.

Pozdrav, imate li mi za preporučit neku prirodnu( pod tim mislim da nije operirana, moze od 20 do 50 godina)
Zanima me dotična , da li je iko isao kod nje
Vezano za maserku, ako ti se da platit 45 minuta ispiranje mozga o ljudima s foruma, o životu, o bolesnom didu, od ne baš lipe žene, uzmi...prednost je šta dobro puši, zna nekad kad je body2body i otklizat, ali to samo ako si doša bar 10 puta...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh