MarkoRazvedka
Member
Možda su u šumi, a možda su u bunaru. A možda će i kiša sutraA tko zna, možda je ženska ok, a taj lik izmišlja jer ga je nečim naljutila. Ne možeš u ništa bit 100% siguran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda su u šumi, a možda su u bunaru. A možda će i kiša sutraA tko zna, možda je ženska ok, a taj lik izmišlja jer ga je nečim naljutila. Ne možeš u ništa bit 100% siguran.
Istina, ukusi su i više nego različiti. Moja baba bi govorila: "vidi one lipe debele žene", a meni ništa jasno .Ženska je dobra, tebi možda nije kao što nekome možda nije dobra ta koju su ti jebava.
Kakva je inace mozes rec dvi tri riciJa dva puta..vrhunski ..brutalno..opet bi
Zaira je u 2 grada istovremeno kao i Bruna i Mayara a sve su na istoj adresi, tako da..., ostale ne znam
i kakva je Maria?Maria je tu i cimerica Stelle. Ostale 3 su fejk, doceka te druga koji je kolega nedavno napisa
Moram sebe ispravit. Alana isto nije tu. Na upit posalju slike. Imaju druge profile na ege. Isto kad Eymi i Bombon posaljes poruku. Znaci vise profila a samo 2 tuMaria je tu i cimerica Stelle. Ostale 3 su fejk, doceka te druga koji je kolega nedavno napisa
Nema, drzi se prve ljubaviOnda ljudi ajmo ovako:
ima li u Splitu večeras nešto da je stvarno i da je akcija dobra?
Ne mozes doci na red, ja dogovorim sa Miom i onda mi 30 min prije kaze da ima drugi dogovor, tako da kurve i postenje ne ide zajednoZnaci drkica je to…
A ova Mia L. Mel, Roxanna jel to samo da te brzinski odradi i to je to ili
Kako joj se zove profil na OFDal ova splicanka Karla C. radi susrete? Ima li ko iskustva?
Otvorila Only fans
Baš od te tri imas bibliju ovdje na forumu. Jos ima i drugi dobriZnaci drkica je to…
Mel je brutala,ako ima mistaZnaci drkica je to…
Mia Louise je dobra.Znaci drkica je to…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|