SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

E sad da mi je vidit tog iz agencije da neko od nas dogovara termine i ne dolazi sta bi reka. Al ga isto tako boli kurac kad netko dode u split iz Makrske Omiša Trogira il vec od nekud i potrosi gorivo jebe se za nac parking pozrosi svoje vrime i na kraju sve to da se okrene i ode.

P You and I knew what really happened, I treated you super well, you ejaculated twice, you're standing at the door to leave and talking about the police, what do you want me to think? I'll answer myself My cell phone, if I don't speak English how did you understand that I was telling you to leave? It doesn't make sense. I called you so we could talk but you hung up on me, you sent me a message I'm not satisfied, and I replied I'm sorry, now have a good day! Bye
Be careful with people in Split, Croatia general..

To je uzas.... teske prevare.. i slike su photoshopirane... nezna sta je gore ove prevarantice ili nase splitske sponze..
Na kraju nam ostaju babe od 50 do 60 koje pristaju na sve..
Evo svratih malo. Ima još jedna alternativa za paćeničke jebače iz kojih, zbog njihove velike promiskuitetnosti i duboke ljubavi prema raznolikim vaginama, svemoćne kurve cijede posljednje cente. Riješenje je u ovoj ljepotici:
https://www.lovesexshop.hr/calexotics-spread-em-lutka-s-rasirenim-nogama-prirodna
Upravo ova pomalo podsjeća na lijepu Mateu, samo je 60 eura jeftinija. Najveće su razlike što te ova nikad neće prevarit, možeš je jebavat kad god hoćeš, koliko god hoćeš, ne bazdi na znoj, alkohol i travu, i ne trebaš navlačit kondom kao kod kurvi. U gumi si i ovako i onako.
Za cijenu od pola sata kurvanjskog prenemaganja, možeš kupiti ovakve tri ljepotice u raznim bojama kože i kose i baciti ih poslije upotrebe ako ih nećeš prati.

S obzirom da nema nikakve recenzije za Safiru, odlučio sam je posjetiti pa da drkadžije imaju šta čitati, a jebači da dobiju usmjerenje da li otići kod nje ili ne.
Uglavnom, komunikacija je s agentom, apartman u Ulici Domovinskog rata priko puta Pravnog fakulteta. Mali apartman, uredan, ponudila tuširanje i čisti ručnik. Cura je uredna, engleski priča ok. Što se tiče izgleda, to je ona na slikama, ali ipak ima dosta fotoshopa. U faci lijepa, dobre usne, sise velike prirodne, ali ima par kila viška. Akcija ok, dobar GFE, 3-4 poze, svršio u misionarki. Iskustvo ok. Platio 130 za pola sata, ostao 10-ak minuti duže. Preporuka? Pa ovisno o tome tko šta želi. Meni je jednom s njom bilo dovoljno. Više volim cure kao Sabrina i Bruna.
P.S.: Skoro sat vremena sam čekao na odgovor agenta, a kako nije odgovorio odmah već sam kontaktirao drugu curu s kojom sam se skoro sve dogovorio, pa otkazao radi Safire. Za koji dan idem kod ove druge.

Evo svratih malo. Ima još jedna alternativa za paćeničke jebače iz kojih, zbog njihove velike promiskuitetnosti i duboke ljubavi prema raznolikim vaginama, svemoćne kurve cijede posljednje cente. Riješenje je u ovoj ljepotici:
https://www.lovesexshop.hr/calexotics-spread-em-lutka-s-rasirenim-nogama-prirodna
Upravo ova pomalo podsjeća na lijepu Mateu, samo je 60 eura jeftinija. Najveće su razlike što te ova nikad neće prevarit, možeš je jebavat kad god hoćeš, koliko god hoćeš, ne bazdi na znoj, alkohol i travu, i ne trebaš navlačit kondom kao kod kurvi. U gumi si i ovako i onako.
Za cijenu od pola sata kurvanjskog prenemaganja, možeš kupiti ovakve tri ljepotice u raznim bojama kože i kose i baciti ih poslije upotrebe ako ih nećeš prati.
Slobodno nastavi gurat i dalje u nju 👌💪

Ja sam je upoznao u Portugalu, meni je super bila, slike su njene realne, imas moj review par stranica iznad
Problem je samo da ima vise profila. I ima jedan profil petola/perola mulatkinja. Oba isti tekst, ista lokacija. Na jednom broju ima i cura u Puli a na wap-u slika od Brune.

E sad, tko je tu a tko nije ili obe, neznam

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh