SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jel bija ko ili ima ko kakvu info nek se javi u inbox
Tnx
Ja san je nazva jedan put prvi i zadnji. Žena me ispalila da šta je non stop gnjavim pozivima????!!! Pokuša sam još par puta ali se ne javlja. Pa ako je nekomu uspilo da mu se javi neka napiše recenziju.

Jel bija ko ili ima ko kakvu info nek se javi u inbox
Tnx
Ja san je nazva samo jedan put. Žena me ispalila da šta je non stop gnjavim pozivima????!!! Pokuša sam još par puta ali se ne javlja. Pa ako je nekomu uspilo da mu se javi neka napiše recenziju.

Pozdrav svima novi sam i na forumu i u ovom hobiju. Jucer sam prvi put bio sa kurbom i svidilo mi se:oops:. Platio 30 minuta a izaša za 9 minuta točno sex trajao 3 minute skoro svrsija dok mi je pušila a još sam ga prije dolaska iscidija. Posramija sam se. Zajebalo me kad je počela uzdisati. Bio sa ovom Marijom iz Brazila žena ima cice i guzice od pola metra lipa zgodna sexy sve nije ni čudo da sam brzo svršija. Imam jedno pitanje vidin da nije komentirano jel vi kad svršite ako ima još vrimena ostanete do kraja ili crta???

Ako je 30 min, pucanj i crta. Ako je 1 sat obično je 2 pucnja. Vrime između pucnjeva lipo iskoristi za GFE ako je ženska dobra.

Još jedno pitanje i neću više dosađivati. Ako se uzme na 2 sata i dobiješ popust pa prvi put svršiš za 10 minuta šta vi radite onda dok opet ne počne sex? Igrate igricu na mobitelu?😂 Jesam li u kurcu ako onda želim 10 minuta mira ili treba uvik oko nje nešto. I hvala svima na savjetima

Maria je stvarno top cura po svemu neće ti baš svaka sljedeća biti kao i ona, bilo bi bolje da si za prvi put nešto lošije opalio

Još jedno pitanje i neću više dosađivati. Ako se uzme na 2 sata i dobiješ popust pa prvi put svršiš za 10 minuta šta vi radite onda dok opet ne počne sex? Igrate igricu na mobitelu?😂 Jesam li u kurcu ako onda želim 10 minuta mira ili treba uvik oko nje nešto. I hvala svima na savjetima
Grljenje, razgovor, poput nešto. Šta ćeš uzimati 2 ure i svrsi 2 puta u 20 min i ic ča. Iskoristiš vrijeme za nježnost.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh