SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Nisam bio ali mislim da je sve preko 200 eura previše za dati mada je i 200 eura previše novaca ali to je neka granica za koju ja smatram da nebi trebalo prelaziti. Šta ona misli da joj je pička od zlata pa da toliko vrijedi eura. Naj jače su mi one što traže 300 , 400 eura za 1 sat.
250€/h je psihološka granica, kao što je nekoć psihološka granica bila 10kn za 1 litru dizela.... 😅

Momci, danas i sutra sam opet u Splitu… imate li nešto za preporučit iz ponude, da se ističe od ostalih… elisa?? Može u privat, hvala

Bija danas, ne znam sta reci...osta san jer je cura plaha, ima one puppy eyes pa mi je bilo malo i za.

Tipkanje sa agencijom, mala ne zna beknit inglese. Skinila se, slike su starije...sise vise, ispuhane, zubi malo krivi, cak fali jedan...pita ona ocu li oral, uzela vlazne bris bris i krenila. Bj samo po glavicu, ja ruke na glavu i ajmo doli. Njoj skoro oci ispale...nakon glu glu glu, pita ona ocu li ja njoj oral. Ajde, cista je, uredna. Bacija se ja na lizing i nakon par min grcenje. Cilo vrime stavlja ruke na usta da se ne cuje, posto je malena ja stavija svoju ruku njoj na usta a ona me uvatila za glavu. Ona sritna, ja na kondom i ajmo. Misionarka, doggy i ona na meni. Sritan i ja...

Otusira se, dobija cisti sugaman. S njom jos 2 cure, neki kolega je prasija jednu u drugoj sobi. Pozdrav kolegi 👋

Steta 100e/po ure...da bi ponovija, ne bi...da je bilo ok, je.

Ajmo dalje...

" Sise obišene, ispuhane, zubi što krivi što ih fali " Ovakvu kakvu si opisao da je vidiš na plaži vjerojatno ne bih ni primijetio a možda čak ni obično piće popio s njom :unsure:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh