Ne znam za Monicu iznad. Ali znam za Sophie. Posjetio sam je prošli tjedan. Svatko tko voli niske brinete je vaš tip. Vrlo draga djevojka s izvrsnim engleskim. Evo poveznice. Mislim da ću je sutra opet posjetiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio ali mislim da je sve preko 200 eura previše za dati mada je i 200 eura previše novaca ali to je neka granica za koju ja smatram da nebi trebalo prelaziti. Šta ona misli da joj je pička od zlata pa da toliko vrijedi eura. Naj jače su mi one što traže 300 , 400 eura za 1 sat.
Svi je hvale koliko vidim
Dali se zna nešto o njoj?
Ima li netko iskustvo sa njom
250€/h je psihološka granica, kao što je nekoć psihološka granica bila 10kn za 1 litru dizela....Nisam bio ali mislim da je sve preko 200 eura previše za dati mada je i 200 eura previše novaca ali to je neka granica za koju ja smatram da nebi trebalo prelaziti. Šta ona misli da joj je pička od zlata pa da toliko vrijedi eura. Naj jače su mi one što traže 300 , 400 eura za 1 sat.
ima je i na EGE ali drugi brVjv bon
Ja san uša u pregovore s njom,nismo se našli u vezi togaSvi je hvale koliko vidim
Jel se dobro jebe kralju jel požuriva ili je sve superNe znam za Monicu iznad. Ali znam za Sophie. Posjetio sam je prošli tjedan. Svatko tko voli niske brinete je vaš tip. Vrlo draga djevojka s izvrsnim engleskim. Evo poveznice. Mislim da ću je sutra opet posjetiti.
Kakva je asu jesi bio![]()
🔥🔥Vatrena milf 37 godina ❤️❤️
Neodoljiva, atraktivna, opuštena i vatrena ljepotica crne, duge kose :-)🔥🔥koja obožava da se mazi. :-) Poziva te na…www.oglasnik.hr
Iskustvo s ovom? Idem u 2 ipo danas, moj je tip, baš me zanima kakva je
nikamo joj se ne žuri. sve je u reduJel se dobro jebe kralju jel požuriva ili je sve super
Momci, danas i sutra sam opet u Splitu… imate li nešto za preporučit iz ponude, da se ističe od ostalih… elisa?? Može u privat, hvala
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|