Hahahah pa ne kazem ja da nisam zadovoljan ali ono izgleda da se ovima po Splitu ne moze konkuriratiMene interesira koliko ti imaš? Da jednu, bez oglasa, dodjes 2x iz Zagreba vamo da mozes umocit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah pa ne kazem ja da nisam zadovoljan ali ono izgleda da se ovima po Splitu ne moze konkuriratiMene interesira koliko ti imaš? Da jednu, bez oglasa, dodjes 2x iz Zagreba vamo da mozes umocit
E da ko sta sam reka kad stavi oglas kazem koja jeMene interesira koliko ti imaš? Da jednu, bez oglasa, dodjes 2x iz Zagreba vamo da mozes umocit
Ovisi sve koliko ko ima para i vrimenaMene zanima koliko vi iz Splita i okolice misecno zaradujete ili ako ne zelite to reci koliko onda misecno odvajate na ovo jer mi se cini da niko kod nas ne ide na ove strankinje koliko vi u Splitu i par cura s kojima sam bia mi je isto reklo da su u Splitu svi puni ko brod.Mozda se onda moram i ja iz Zagreb u Split preseliti ako je tako.Noramlno ko ne zeli reci ne mora
Ima i još jedan profil,pod Mia LouiseE da ko sta sam reka kad stavi oglas kazem koja je
A slušaj,nekome je ovo ko i kockanje navuče se a radi za neznam 1200€ karikiran i ode mjesečno bsrz2 puta jbg.Hahahah pa ne kazem ja da nisam zadovoljan ali ono izgleda da se ovima po Splitu ne moze konkurirati
Nemoj..mos i bolje proc🔥🔥Vatrena milf 37 godina ❤️❤️
Neodoljiva, atraktivna, opuštena i vatrena ljepotica crne, duge kose :-)🔥🔥koja obožava da se mazi. :-) Poziva te na…www.oglasnik.hr
Iskustvo s ovom? Idem u 2 ipo danas, moj je tip, baš me zanima kakva je
O novcima nebi, moze neko pitanje iz sporta? Haha, salu na stranu, znam da mi je brazilka sa tetovazom LUCKY YOU na trtici(zab sam ime) rekla sta vi splicani jedete? Cime su vas mame hranile kad svi imate trecu noguMene zanima koliko vi iz Splita i okolice misecno zaradujete ili ako ne zelite to reci koliko onda misecno odvajate na ovo jer mi se cini da niko kod nas ne ide na ove strankinje koliko vi u Splitu i par cura s kojima sam bia mi je isto reklo da su u Splitu svi puni ko brod.Mozda se onda moram i ja iz Zagreb u Split preseliti ako je tako.Noramlno ko ne zeli reci ne mora
Dobro nije napisalaO novcima nebi, moze neko pitanje iz sporta? Haha, salu na stranu, znam da mi je brazilka sa tetovazom LUCKY YOU na trtici(zab sam ime) rekla sta vi splicani jedete? Cime su vas mame hranile kad svi imate trecu nogu
Turizam rođo... Šta misliš zašto ih je od 6og do 10og miseca na EGE po 400 u Splitu ( u stvarnosti možda 60-70) a zimi se broj zna spustit na blizu 100. Pa nije da turisti dolaze kod nas na kurve. Zimmer freiMene zanima koliko vi iz Splita i okolice misecno zaradujete ili ako ne zelite to reci koliko onda misecno odvajate na ovo jer mi se cini da niko kod nas ne ide na ove strankinje koliko vi u Splitu i par cura s kojima sam bia mi je isto reklo da su u Splitu svi puni ko brod.Mozda se onda moram i ja iz Zagreb u Split preseliti ako je tako.Noramlno ko ne zeli reci ne mora
Falijo si. On pita kako mi mozemo ici 8-10x misecnoTurizam rođo... Šta misliš zašto ih je od 6og do 10og miseca na EGE po 400 u Splitu ( u stvarnosti možda 60-70) a zimi se broj zna spustit na blizu 100. Pa nije da turisti dolaze kod nas na kurve. Zimmer frei
cca 40% ljudi u Splitu i okolici ima direktne prihode od turizma, šta bi značilo da u sezoni imaju najviše para, šta znači da tada najviše jebu, šta znači da i EGE prati potražnju. Ovi s prosječnom plaćom i kreditima sigurno ne idu 8x-10x misecno.Falijo si. On pita kako mi mozemo ici 8-10x misecno
A pa tako mislis, tu si u pravu. Sve 5cca 40% ljudi u Splitu i okolici ima direktne prihode od turizma, šta bi značilo da u sezoni imaju najviše para, šta znači da tada najviše jebu, šta znači da i EGE prati potražnju. Ovi s prosječnom plaćom i kreditima sigurno ne idu 8x-10x misecno.
Kako sam točno falia?
Tel: 064/677-677
|
|
|