kuratisplićo
Well-known member
Ovo je u biti ta u koje smo bili,pa se zajebaliA fala ti al eto ocito nisam isao citati i nasjeo sam al vratila mi je 50eurica nazad
Isfotošopirana max
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je u biti ta u koje smo bili,pa se zajebaliA fala ti al eto ocito nisam isao citati i nasjeo sam al vratila mi je 50eurica nazad
Bez Photoshopa ko Janica KostelićOvo je u biti ta u koje smo bili,pa se zajebali
Isfotošopirana max
Je li "lažna Bruna" s njom?Ovo je u biti ta u koje smo bili,pa se zajebali
Isfotošopirana max
A nezz koja je sa njomJe li "lažna Bruna" s njom?
Ovaj dio je u djelo sproveo jedan zagrebački "kolega"zaljubljuju se u kurtizane, kurtizane se zamisljaju u vjencanicama,
Otišla kuciZna li netko kad se vraca Bruna?
Jel radi sad u nekom drugom gradu
Bia ja prije par miseci.Nije ova sa slika,al taj đir.Mlada rumunjka,jebozovna al lina ko kurac.Nema nikakvog žara
Elisa nije bas lokalna al ko da i jePozdrav,
dolazit ću u Split često, imate li za preporučit neku lokalnu djevojku? Normalnu, ok, za više puta...
Hvala
Ma kako ne bih imali, mi samo bubamo domaće!!Pozdrav,
dolazit ću u Split često, imate li za preporučit neku lokalnu djevojku? Normalnu, ok, za više puta...
Hvala
Šta je tu čudno, čovik je pobornik kampanje "Kupujmo hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta"... Domoljub...Ma kako ne bih imali, mi samo bubamo domaće!!
Jebote ja nemogu virovat da svako malo neko napiše ima li koja domaća a na ovom cilom forumu je na tisuće komentara napisano da nema domaćih cura izuzev plavog oglasnika.
Kad je tako nek se nevraćajuMi karamo brazilke i kolumbiju,dok naše štrace primaji kurce iz dubaija, i šeici to namirivaju. Tragedija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|