kuratisplićo
Well-known member
A nezz koja je sa njomJe li "lažna Bruna" s njom?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nezz koja je sa njomJe li "lažna Bruna" s njom?![]()
Ovaj dio je u djelo sproveo jedan zagrebački "kolega"zaljubljuju se u kurtizane, kurtizane se zamisljaju u vjencanicama,
Otišla kuciZna li netko kad se vraca Bruna?
Jel radi sad u nekom drugom gradu
Bia ja prije par miseci.Nije ova sa slika,al taj đir.Mlada rumunjka,jebozovna al lina ko kurac.Nema nikakvog žara
Elisa nije bas lokalna al ko da i jePozdrav,
dolazit ću u Split često, imate li za preporučit neku lokalnu djevojku? Normalnu, ok, za više puta...
Hvala
Ma kako ne bih imali, mi samo bubamo domaće!!Pozdrav,
dolazit ću u Split često, imate li za preporučit neku lokalnu djevojku? Normalnu, ok, za više puta...
Hvala
Šta je tu čudno, čovik je pobornik kampanje "Kupujmo hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta"... Domoljub...Ma kako ne bih imali, mi samo bubamo domaće!!
Jebote ja nemogu virovat da svako malo neko napiše ima li koja domaća a na ovom cilom forumu je na tisuće komentara napisano da nema domaćih cura izuzev plavog oglasnika.
Kad je tako nek se nevraćajuMi karamo brazilke i kolumbiju,dok naše štrace primaji kurce iz dubaija, i šeici to namirivaju. Tragedija
2-6x mj ovisno o ponudiMene zanima koliko vi iz Splita i okolice misecno zaradujete ili ako ne zelite to reci koliko onda misecno odvajate na ovo jer mi se cini da niko kod nas ne ide na ove strankinje koliko vi u Splitu i par cura s kojima sam bia mi je isto reklo da su u Splitu svi puni ko brod.Mozda se onda moram i ja iz Zagreb u Split preseliti ako je tako.Noramlno ko ne zeli reci ne mora
Mene zanima koliko vi iz Splita i okolice misecno zaradujete ili ako ne zelite to reci koliko onda misecno odvajate na ovo jer mi se cini da niko kod nas ne ide na ove strankinje koliko vi u Splitu i par cura s kojima sam bia mi je isto reklo da su u Splitu svi puni ko brod.Mozda se onda moram i ja iz Zagreb u Split preseliti ako je tako.Noramlno ko ne zeli reci ne mora
Hahahah pa ne kazem ja da nisam zadovoljan ali ono izgleda da se ovima po Splitu ne moze konkuriratiMene interesira koliko ti imaš? Da jednu, bez oglasa, dodjes 2x iz Zagreba vamo da mozes umocit
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|