Samo lete iz Dubrovnika, nisu spominjale da će raditiDruze,jel dolaze radit u dbk, il samo odlaze letom iz dubrovnika? Mislim da li su rekle situaciju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo lete iz Dubrovnika, nisu spominjale da će raditiDruze,jel dolaze radit u dbk, il samo odlaze letom iz dubrovnika? Mislim da li su rekle situaciju![]()
Jebena i cijena s obzirom da nije brutal cura
Upravo se vratio od nine ukrajinska agencija al za divno cudo docekala cura sa slike kakva je na slikom takva je i uzivo jako jako mlada al naglasavam jako mlada rane 18 godine stan na 8 katu dosla po mene pred zgradu odjenula kratke uske hlace i topic nije bas diskretna docekala me takva pred zgradom hlace skoro ne pokrivaju nista picic se vidi milijon ljudi okolo prolazi pitala odmah novce odvela me do stana stan jako neuredan razbacan be klimee cim smo presli vrata odmah je krenula sa akcijom oral bezz jako jako dobar jedino me zasmetalo sto nekad malo previse koristi zube skoro me matirala picic jako jako uzak sa velikim usnama ako kome smeta bolje da ne ide nije bas nesko iskusna ali trudila se platip sat ostao sat i 15 minuta sve u svu nelose iskustvo ko trazi jako mladu curu
Odlazi za dan-dva čak.....A prije su bile recenzije da je odlična, ali može bit loš dan, bezvoljan....a i već je dugo tu.
Dakako, ovaj dubrovnik je bas nula, pet dobrih cura bude citavo ljeto. A financijski među jacim gradovimaSamo lete iz Dubrovnika, nisu spominjale da će raditi
Razlog:štrumfovi!!Dakako, ovaj dubrovnik je bas nula, pet dobrih cura bude citavo ljeto. A financijski među jacim gradovima
Udrimo do nedjelje i onda ključ u bravuA mislim da ce i ovdje pocet strumpfovi radit, naslovnica slobodne danas![]()
Ova nije mrdnila iz Splita cilo litoJeli ko bio kod ove, ne mogu naci
Vidim da ima par oglasa di joj težina i visina varira +- 10, a ima i oglas za duo
Također i mene zanimadaj bkte da ne citam unazad 100 stranica, koje su sad aktualne, imal ijedna nova domaca? petak i subotu sam u st. jel živa vatra provjerena?
ajde za nas koji nemamo pristup slobodnoj, što je na naslovnici i o čemu se radi???Udri
Udrimo do nedjelje i onda ključ u bravu
O kome se točno radi?Ova nije mrdnila iz Splita cilo lito
Ostavi se ove,stigla nam je prava dama
400 apartmana u raljama tetkiajde za nas koji nemamo pristup slobodnoj, što je na naslovnici i o čemu se radi???
Možda Mia LouiseO kome se točno radi?
Nova nema,živadaj bkte da ne citam unazad 100 stranica, koje su sad aktualne, imal ijedna nova domaca? petak i subotu sam u st. jel živa vatra provjerena?
Irina uvijek odlican izbor.I tu su još kratko Jessica Raphael top,i vidin Stigla Irina milf 36 god zabava top
https://slobodnadalmacija.hr/dalmac...e-je-dogovoreno-evo-prijedloga-zakona-1413215... Mislim da je ovo u pitanju...ajde za nas koji nemamo pristup slobodnoj, što je na naslovnici i o čemu se radi???
Upravo tako...Razlog:štrumfovi!!
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|