TorcidaMertojak
Active member
Al pica joj slatka med medeni,triba san nastavit lizat i amen,samo bi je onda ispolira ka aluminij nebi je pripoznala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stiže Sabri brzo,pa ćemo učit engleski u miru
Sviras usnu harmonikuAl pica joj slatka med medeni,triba san nastavit lizat i amen,samo bi je onda ispolira ka aluminij nebi je pripoznala
Ja san za takve pocea ucit portugalski...Evo ka bia san
Unaprid san zna da nezna engleski ,tu san odma sebi posra usta i sama je rekla da nezna da koristi translator jebeni,al meni je draže kad mi ona govori lipe stvari( nice dick,fuck me with big boy ,fuck me ,fuck me)
Uglavnom cura jebenoooo zgodna 12/10 visoka priko 170, guta savršena,faca topp slatka ko model,tetovaža pircing( jedan je na pikici)doček top ,osmijeh poluretardiran muk teški nez ni hello reć jeben li joj mater ,pa bar može naučit hvala kad daš 100\30,sise silikon top isto jedna pod pircon a nije Brosnan,pošto san zna da ću brzo kapitulira uvatia san je liza po tilu onda pičić uff,mal tamniji pirc isto vrtia ga po zubima ,liza bar 5 min stvarno miriše ona ni A ni B ,rekoh sad češ naučit pričat jeben li ti mamu,onda da cucat lagano kitu lipo to radi,zatim je bacan na leđa grčko rimski e reko sljede riječi vanzemaljaca i stvarno kad san umočia pitona kažee mm,aa i eto nas u prvi osnovneeee...i nakon 5 minuta pljunia u kondom i rekla je čak ciao na odlasku, znači uspjeh.Zaključak iša bi sigurno opet da zna nešto pričat i da nije robotika uglavnom....ako imate pitanja tu sam al jedan po jedan nemojte svi odma
Ne iden više mios dios ,samo my godJa san za takve pocea ucit portugalski...
"sad cu da te izjeben na proste faktore...mios dios" i bacis smjesak
ona se automatski smije i klima glavon iako je razumila samo "...mios dios"
A nezgodno je tipkat izmedju dvi pozeKo to nezna koristiti google translate,
Gledan sad video od 1minute,jedva se pomakla..friška je u poslu,nije se još opustila
Otidi ti opet za par dana,maturirat će taman
Ma nema šanse,ubije mi voljuA nezgodno je tipkat izmedju dvi poze
Meni je trojac top samo mi se gadi stavljanje i skidanje kondoma iz jedne pa u drugu pa opet i tako u krug.Po meni je trojac sasvim više nego dovoljan,ali i cetverac je isto jebena stvar
Meni su minjali kondome ko da su mehaničari Red BullaMeni je trojac top samo mi se gadi stavljanje i skidanje kondoma iz jedne pa u drugu pa opet i tako u krug.
Jebote idemo sve s istim kurtonom i dobro je.
Meni je macka bila vrhBio i ja kod ove male meksikanke,na slikama par godina mladja al i dalje dobra.
Lokacija ne bas diskretna,uska ulica sa mnogo svjetla. Sat vremena 200 europskih bajama,moze ljubljenje i svrsavanje u usta bez nadoplate ako joj se svidis. Dudlala ga bez kondoma solidno i dosta dugo al npr 8/10 moze to i bolje.
Sex 8/10 ne buni se na jace udaranje samo kvari dojam jebena macka u apartmanu koja ti skoci doslovno na glavu dok nabijas obruce maloj.
Opasnost od ponavljanja vrlo niska al preporucam otic i jednom se zabavit,vjerojatno se moze i cijena oborit ako si dobar pregovarac al na licu mjesta.
Daj malo više,i meni se dopala sa slika
Posjetih jučer, nikad lakši dogovor u životu, čak toliko da san posumnja da je lažni profil. Cura ko sa slika, sve na profilu šta piše je točno, akcija odlična, ko voli tamnopute neće požalit
To mi je bezveze al stas.Meni su minjali kondome ko da su mehaničari Red Bulla
Jedva bi i skuzia da su novi stavile hahaha
Kad se idu zaminit,obavezno bi se obe spustile i dudlale ga bez kondoma
Strava
Jbg to tje takoTo mi je bezveze al stas.
Ja mislim da si u pravu. Odg na wap nije isti, ali dosta slican. To je jedna osoba 99.9%Ja sam cijelo vrijeme mislio da su Irina i ova Ivi iste cure ali iz nekog razloga se koristi jednim lažnim profilom
Ni slike nisu iste niti blizu,tj osobaJa mislim da si u pravu. Odg na wap nije isti, ali dosta slican. To je jedna osoba 99.9%
Znam, bio sam sa Irinom. To bi sad triba kolega potvrdit koji je iša kod Ivi. Jer tekst na wapu ja bi reka da su iste osobeNi slike nisu iste niti blizu,tj osoba
Znam, bio sam sa Irinom. To bi sad triba kolega potvrdit koji je iša kod Ivi. Jer tekst na wapu ja bi reka da su iste osobe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|