Evo ka bia san
Unaprid san zna da nezna engleski ,tu san odma sebi posra usta i sama je rekla da nezna da koristi translator jebeni,al meni je draže kad mi ona govori lipe stvari( nice dick,fuck me with big boy ,fuck me ,fuck me
)
Uglavnom cura jebenoooo zgodna 12/10 visoka priko 170, guta savrÅ”ena,faca topp slatka ko model,tetovaža pircing( jedan je na pikici)doÄek top ,osmijeh poluretardiran muk teÅ”ki nez ni hello reÄ jeben li joj mater ,pa bar može nauÄit hvala kad daÅ” 100\30,sise silikon top isto jedna pod pircon a nije Brosnan,poÅ”to san zna da Äu brzo kapitulira uvatia san je liza po tilu onda piÄiÄ uff,mal tamniji pirc isto vrtia ga po zubima ,liza bar 5 min stvarno miriÅ”e ona ni A ni B ,rekoh sad ÄeÅ” nauÄit priÄat jeben li ti mamu,onda da cucat lagano kitu lipo to radi,zatim je bacan na leÄa grÄko rimski e reko sljede rijeÄi vanzemaljaca i stvarno kad san umoÄia pitona kažee mm,aa i eto nas u prvi osnovneeee...i nakon 5 minuta pljunia u kondom i rekla je Äak ciao na odlasku, znaÄi uspjeh.ZakljuÄak iÅ”a bi sigurno opet da zna neÅ”to priÄat i da nije robotika uglavnom....ako imate pitanja tu sam al jedan po jedan nemojte svi odma