Ja mislio neka sa peškarije ono "po friškinu **friški

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislio neka sa peškarije ono "po friškinu **friški
Tek san sad vidia detaljno slikuJa mislio neka sa peškarije ono "po friškinu *![]()
Baš je mršavica ne piza niti vrića cimenta.Tek san sad vidia detaljno sliku
Neman ništa protiv piercinga,dapače
Ali kad vidin ovoj ovako probušen nos,stavila si potkovu od konja u nos
Pa jebenti pasa
Šta bi reka jedan moj susid od 7 banki kad vidi ovakvu žensku, čini mi se đir "Droga Portorož"...Baš je mršavica ne piza niti vrića cimenta.
A baš to..kad bi se zaletia odpozadi sa svojih 1.92 i cca 105kg,pukla bi napolaBaš je mršavica ne piza niti vrića cimenta.
Strašno
Dogovoria se sad s njom sve, doša do lokacije, nema odgovora više.
Kaže jedan moj radnik iz Zagvozda: "kad je ovaj rastavi, nema tog kirurga koji će je sastavit..."A baš to..kad bi se zaletia odpozadi sa svojih 1.92 i cca 105kg,pukla bi napola
Pričekaj
Himna ovog "rendez-vousa" može bit ona od Rozge: "Nema slike, nema tona"...
Došla je danas,tako da vjerojatno je još u fazi pripreme itdPričekaj
BonJel čemu ova jel ko prova
![]()
Tamo gdje tvoja želja postaje stvarnost … 💋
Njegovana dama te prima u diskretnom, čistom i klimatiziranom prostoru. Nježnost ili strast – ovisi samo o tebi. 💆…www.oglasnik.hr
Došla je danas,tako da vjerojatno je još u fazi pripreme itd
Bio isti oglas nedavno u Split ili Zadru...uglavnom, bonaš.Friškim oglas..baš san jutros vrtia PO ovako bzvz
Svako ima svoje. Meni se nije diga haha, pa i ono sto je napisala od service pola toga ne radi. Pa mi mozda pala zelja, a Bruna ona kraj firula me bila iscidila. Znaci zenska je bila top, sve dala i lizanje i ljubljenje..Sad ste me spizdili, nakon početnog izlaganja di je bila top pička došlo je da je bezveze....hahahahaha, al svakako, svak ima svoj utisak pa otić ću pa ću javit.![]()
Daje ona i više od toga..ja san više puta bia u nje,pa mi je drukčije..i sad kad se vratila iz Rijeke je bila sama u stanu,pa je i to igralo bitnu ulogu..Svako ima svoje. Meni se nije diga haha, pa i ono sto je napisala od service pola toga ne radi. Pa mi mozda pala zelja, a Bruna ona kraj firula me bila iscidila. Znaci zenska je bila top, sve dala i lizanje i ljubljenje..
Da, ispituje cijene na tržištu.Došla je danas,tako da vjerojatno je još u fazi pripreme itd
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|