SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ja sam pita za trojac, ponudila mi Nandu. Nasa je na EGE, onako...potrazim po forumu i ljudi pišu isto to što i ti za nju i kažem neću i uzmen samk Brunu.

I meni se tila ljubit non stop, i lipo se ljubi bas napaljujuće.

Mislim da i danas, ovo šta je meni bila kakva je, je problem te cimerice koju ocito svi odjebaju a pimp ih bice gura obe.
Mene je zvala na video poziv prije nego san ceka da mi kaze koji stan al se nisan javia. Tako da sad neznam jel se prica s pimp ili nije.

Iskreno, ja mislin da ovu malu Brunu zovnes u sebe odma i da je atmosfera normalna da bi mala jebala mene ne ja nju.
A Nanda sa videa mi pari moja tetka koju san posjeciva skupa sa starcima jednom tjedno dok san bia dite hahahah
 
Bruna i Nanda trenutno naj u Splitu?
Jbt sta ste zapeli za tu Nandu toliko.
Ima brutalno tijelo, to je istina ali sve nekako pozuruje. Ja sam bio kod nje u Rijeci i recimo cof ne zeli iako agent dogovori. Nije ni to problem vec ga pusi koliko ona zeli, bez a u akciji 2 poze i klekne na koljena i kaze i svrsi mi po sisama. Kuzi engleski nesto. Prica kako prodaje posteljinu i ogrtace u Brazilu :)

Mozda sam je ulovio na los dan ali ne bih ju ponovio.
 

Odradio sam i ja ovaj bombon! :)

Ajmo redom,
Dogovor lagan, nemogu procjenit jeli pimp ili direkt ona.

Slike sa EGE su njene, ali definitivno fotošopirane, ali cura uzivo izgleda bomba, zgodna čista uredna i dobra koža tamnoputa.
Stan velik, soba klimatizirana i sve moderno.

E sad akcija, moje misljenje je, da ili je prije mene imala nekog ko je dobro izjeb** ili je već umorna od posla pošto ubrzo ide ća i malo mi je djelovala umorno i kao da joj se neda.
Ušli smo u sobu, odma sam je uvatia za bokove dok je još bila u haljinici i onda je malo kroz haljinu izbacila sise koje su odlične, i ona se rukama uhvati za ormar i kao krene mi guzicama prema kurcu plesat i priljubi se uz mene i uvati kurac za ruku ( već sam bio u gaćicama ).

I tu smo se malo ljubili i drkala mi ga je i onda me bacila na krevet bacila se na oral bez kondoma koji je odlican i gleda te uoči, i tu sam vidia da je malo umorna jer se trudila ali vidi se umor.
Lipo ga je obrađivala i onda me zajahala izminjali smo par poza jebe se dobro uživa voli se jebavat voli te dirat svugdi ( dobro sam građen, treniram cili zivot ) i onda me je cilog ispipala i u jednom momentu mi je rekla ka da nemoze vise isla mi je dat do znanja da je umorna i onda smo legli na krevet drkala mi ga je ljubili smo se onda ga je malo pušila dirala me svugdi i onda kad me u jednom momentu pogledala dok ga je pušila izvukla ga iz usta pljunila po njemu drkala ga ko u porniću i oblizala cilog san počea pucati.

Sve u svemu 10/10....izgled brutala, akcija top i sve top eto osim sta je ocigledno cura bas umorna.
Laži laži me ti me lažes najbolje...
 
Da jer se vidi na njoj da ju nešto koči..bia san 3 puta kod Brune,prva 2 puta vrhunski..treći put ulazimo mi u sobu ka vidin na njoj da nešto ne štima,al kontan neću pitat jbg..na polovici sexa od ure,ona stane i kaže mi kao oprosti nemoj se ljutit šta nisan aktivnija nego inače,umorna sam..Al inače cura za 10,osim jebacine je i komunikativna i za priču,I za ladni heineken naravno haha
Jel ti stvarno vjeruješ da tebi i 5,6 klonova itko vjeruje na ovom forumu? Prozirni ste ko HDZ...
 
Jbt sta ste zapeli za tu Nandu toliko.
Ima brutalno tijelo, to je istina ali sve nekako pozuruje. Ja sam bio kod nje u Rijeci i recimo cof ne zeli iako agent dogovori. Nije ni to problem vec ga pusi koliko ona zeli, bez a u akciji 2 poze i klekne na koljena i kaze i svrsi mi po sisama. Kuzi engleski nesto. Prica kako prodaje posteljinu i ogrtace u Brazilu :)

Mozda sam je ulovio na los dan ali ne bih ju ponovio.

Niko nigdje nije pohvalio Nandu nego Brunu.

a ovaj što sere da smo prozirni ko HDZ je tipični hrvatsko balkanski serator koji ne jebe ništa i kurac mu se ne diže vjerovatno je pun čireva ne radi ništa nema 2 eura i sjedi za starim kompjuterom i tipka sranja

Isti si ko i ovi šta u Splitu žugaju protiv turizma...
 
Problem je što ni priču ne znaš( te) složiti kako treba...odgovarate jedan drugome u par minuta a od običnog odlaska kurvi pravite eseje...nadam se da ovo ne radite radi popusta od par desetaka eura...
Glupane jedan,i zasluzile su da se napiše esej o njima kad nas dobro odrade a i mi njih..tako da,sa tvojim takvim ponašanjem sigurno ti se nijedna dosad neće unaprid najaviti da dolazi u grad..tako da sadrži se bespotrebnih komentara,stoj kuci i kmeči zašto ja ne jebem kao i oni!!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh