TorcidaMertojak
Active member
Puno je nas iz više razloga ovdje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zove se drugacije. RealnaJel ova Eva Mendez provjerena?
HvalaZove se drugacije. Realna
Imao sam dogovor sa njom prošli četvrtak u 10.00h ali nije odgovorila na poruke kada sam stigao na lokaciju. Pričekao 15 min pa otišao i dogovorio drugu.Jel ova Eva Mendez provjerena?
U pravu si... Ispalo je bolje za mene što si odusta. Imaš još vrimena danas iza mene nisam je puno izmorijaImao sam dogovor sa njom prošli četvrtak u 10.00h ali nije odgovorila na poruke kada sam stigao na lokaciju. Pričekao 15 min pa otišao i dogovorio drugu.
Večeras u 21.37h mi poslala poruku, "I ran out of WhatsApp, I recovered it today"
Idi pa vidi,možda budeš više sreće od mene.
To je bilo u Zadru prošli četvrtak a ne danas u Splitu .U pravu si... Ispalo je bolje za mene što si odusta. Imaš još vrimena danas iza mene nisam je puno izmorija
Znači mala ima foru ako netko ponudi više sve su iste mamu im jebemTo je bilo u Zadru prošli četvrtak a ne danas u Splitu .
DrugoJeli daniela spanjolka jos tu ili je samo oglas još osta ?
Još je danas tu..jedan lik je napisa da je išla ca al taj sere kvakejavia san se bruni...kaže mi da je još ode ? a govorili ste da ide ća .... sad neznam jeli prevara...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|