kuratisplićo
Well-known member
Pozdrav Momci,jeli itko bia kod ove dame
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio s prijateljem u trojcu s njomPozz
Dali je ko u St bio sa ovom Gabrijelom iz Zg što je sad u St sa PO
Ima li ko kakvo iskustvo s njom
Ostaje do daljnjega u SplituPosjetio Alanu, otisa sa smjeskom na licu
Lipa, mirisljava, utegnuta, cista i ona i apartman. Full GFE, puno ljubljenja, dodira, itd. Svakako preporuke, tu je jos do subote
Dobra je a i cijena isto. Jesi joj pisa ?Pozdrav Momci,jeli itko bia kod ove dame
Nisam,ali san sazna da su ona i mala Alana cimerice..miriše na presveto trojstvoDobra je a i cijena isto. Jesi joj pisa ?
DaPozdrav Momci,jeli itko bia kod ove dame
I kako ti je bilo ? Thanks
Panzer tribalo njoj dvocijevku gurnit u 3Pohvale za malu Amy veceras bia do nje kao šta je i Juka napisa tu je jos jedna sa njom u apartmanu vjerojatno ta Ruby al nisam imao kontakta sa njom osim Guten tag i Aufidesen. Sta se tice Amy sve pohvale, super je osim sta slabo engleski prica,platia 15 min nakraju osta po ure ako ne i duze i osta bi jos da ona i ta njena nisu negdi van tribale ic. Pocela me ljubit po tijelu i drkat ga, naravno meni se diga, kaze ona meni very big dick, ja govorim je baby Gröse dick a da je njoj uska pička i smije se. Ja govorim nema problema proširit cemo je i razvalit ka Nijemci i 6-ta armija Staljingrad, ona se smije. Pusenje super iako je sa kondomom, iako mi je velik cilog ga je uvalila u usta iako se mučila i trudila. Bili u par pozicija, kad je bilo reverse cowgirl nije se skidala sa njega bas je gustala, i trlja pizdu i svrsila je po kurcu mi, i isto se smije kad san joj reka da je svrsila, da nisan ja tia prominit poziciju bice se do sutra nebi skidala. Slucajno joj zabia u šupak i bas ga svom forcom utira ka Nijemci Britance i Kanađane artiljerijom na dan D, nije se ljutila ali ju je bas zabolilo pa je rekla nemoj plz, i tokom seksa ona stenje i nabija se i paralelno ako nije sta jasno daje mobitel za translate,egendarno. Svrsia i ona i ja jako zadovoljni da nije morala ic ko zna sta bi bilo...
Panzer tribalo njoj dvocijevku gurnit u 3
Panzer tribalo njoj dvocijevku gurnit u 3
Koja joj je cijena i jel stvarno ok?Posjetio Alanu, otisa sa smjeskom na licu
Lipa, mirisljava, utegnuta, cista i ona i apartman. Full GFE, puno ljubljenja, dodira, itd. Svakako preporuke, tu je jos do subote
Piše ti na profilu sve..je,ok je skroz..nećeš pozalitKoja joj je cijena i jel stvarno ok?
Ja san ovu Amy pita za ovako informativno za 15min 50eura,kaže ona prvi put čujem..kaže da uopće ne nudi 15min,da je to izmišljenu priča.. pa sadPanzer tribalo njoj dvocijevku gurnit u 3
Jel se javljate preko stranice ili na broj, nisam jos bio preko oglasnika, uvijek direktno hahaPiše ti na profilu sve..je,ok je skroz..nećeš pozalit
Piše na broj na EGEJel se javljate preko stranice ili na broj, nisam jos bio preko oglasnika, uvijek direktno haha
TopKoja joj je cijena i jel stvarno ok?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|