Ivica 1976
Member
Imaš li broj od Matee jer na oglasu je samo e-mail
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko kosta nisan je nikako uspia dobit na mobitelDobra je Matea, ima oko 35 godina, zenska je mala i mrsava, pa ako je nekome to napeto bit ce mu jos bolje. Oral bez kabanice, sex sa, sudjeluje u akciji, sve u svemu dobro mi je iskustvo bilo s njom.
Je li još uvik panično provjerava jel puka kondom kod žeščeg nabijanja?Dobra je Matea, ima oko 35 godina, zenska je mala i mrsava, pa ako je nekome to napeto bit ce mu jos bolje. Oral bez kabanice, sex sa, sudjeluje u akciji, sve u svemu dobro mi je iskustvo bilo s njom.
A di je oglas od Matee. Nema ga u plavom
ljubavni-oglasnik.net
Nisi u pravu. Imala je 2020 I prije par danaNikad nije ni bila u Plavom. Bio prije 2-3 godine. Tijelo, trbuh, madeži odgovaraju. Sise na fotografiji izgledaju bolje. Možda grudnjak, operacija.. U oglasu je samo mail??, ne mobitel pa izgleda ko oni prevarantski oglas. Eto kolega je bio, pa bi rado ponovio.![]()
Matea Split - - Ljubavni oglasnik
Lp,danas(petak)radim do 21h Upute za nove potencijalne klijente 🤣: 1.Kada se naručite pola sata prije i dobijeljubavni-oglasnik.net
Jel ima neko kontakt broj od matee??!hvalaNisi u pravu. Imala je 2020 I prije par dana
Ali je još vidljiv i ako oglas je neaktivan
Split Matea
Da li je iko bio kod Matee neko vrijeme se sa slikama oglasavala ovdje, sada je samo ostao profil bez slike...forum.ljubavni-oglasnik.net
Nije bilo operacije, do grudnjaka je, ima malene prirodne. Uglavnom ono sta san reka, malena je i mrsava nema nesto oblina, na slici sise i guzice izgledaju vece nego u stvarnosti.Nikad nije ni bila u Plavom. Bio prije 2-3 godine. Tijelo, trbuh, madeži odgovaraju. Sise na fotografiji izgledaju bolje. Možda grudnjak, operacija.. U oglasu je samo mail??, ne mobitel pa izgleda ko oni prevarantski oglas. Eto kolega je bio, pa bi rado ponovio.![]()
Matea Split - - Ljubavni oglasnik
Lp,danas(petak)radim do 21h Upute za nove potencijalne klijente 🤣: 1.Kada se naručite pola sata prije i dobijeljubavni-oglasnik.net
Citiras mene, a sve sam ti opisa u linkovimaJel ima neko kontakt broj od matee??!hvala
Daj nemoj zajebavatJel ima neko kontakt broj od matee??!hvala
Kaze molim samo poziv za prvo javljanje a ima samo mejlCitiras mene, a sve sam ti opisa u linkovima
Sad sam vidiooDaj nemoj zajebavatodgovoria si na komentar koji sadrzi link oglasa di je broj
Po meni blize 45Dobra je Matea, ima oko 35 godina, zenska je mala i mrsava, pa ako je nekome to napeto bit ce mu jos bolje. Oral bez kabanice, sex sa, sudjeluje u akciji, sve u svemu dobro mi je iskustvo bilo s njom.
Jel ima netko kontakt broj???Jel ima neko kontakt broj od matee??!hvala
0915946078Jel ima netko kontakt broj???
Di si ovu nasa? Na ege imaju 3 ali ne pari da je neka od njih ova. Taman san u Trogiru par dana...Ima i neka top Kolumbijka u Trogiru u hotelu al je 300€. Jel bia itko?
Onaj latvijski broj pitao sam sliku. Probaj pa javi.Di si ovu nasa? Na ege imaju 3 ali ne pari da je neka od njih ova. Taman san u Trogiru par dana...
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|