BlackAdder
Member
Odradi valjda, meni nije gledala na sat. Sad neznan koliko ti planiras platit, a koliko ostat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko kosta nisan je nikako uspia dobit na mobitelDobra je Matea, ima oko 35 godina, zenska je mala i mrsava, pa ako je nekome to napeto bit ce mu jos bolje. Oral bez kabanice, sex sa, sudjeluje u akciji, sve u svemu dobro mi je iskustvo bilo s njom.
Je li još uvik panično provjerava jel puka kondom kod žeščeg nabijanja?Dobra je Matea, ima oko 35 godina, zenska je mala i mrsava, pa ako je nekome to napeto bit ce mu jos bolje. Oral bez kabanice, sex sa, sudjeluje u akciji, sve u svemu dobro mi je iskustvo bilo s njom.
A di je oglas od Matee. Nema ga u plavom
Nisi u pravu. Imala je 2020 I prije par danaNikad nije ni bila u Plavom. Bio prije 2-3 godine. Tijelo, trbuh, madeži odgovaraju. Sise na fotografiji izgledaju bolje. Možda grudnjak, operacija.. U oglasu je samo mail??, ne mobitel pa izgleda ko oni prevarantski oglas. Eto kolega je bio, pa bi rado ponovio.Matea Split - - Ljubavni oglasnik
Lp,danas(petak)radim do 21h Upute za nove potencijalne klijente 🤣: 1.Kada se naručite pola sata prije i dobijeljubavni-oglasnik.net
Jel ima neko kontakt broj od matee??!hvalaNisi u pravu. Imala je 2020 I prije par dana
Ali je još vidljiv i ako oglas je neaktivan
Split Matea
Da li je iko bio kod Matee neko vrijeme se sa slikama oglasavala ovdje, sada je samo ostao profil bez slike...forum.ljubavni-oglasnik.net
Nije bilo operacije, do grudnjaka je, ima malene prirodne. Uglavnom ono sta san reka, malena je i mrsava nema nesto oblina, na slici sise i guzice izgledaju vece nego u stvarnosti.Nikad nije ni bila u Plavom. Bio prije 2-3 godine. Tijelo, trbuh, madeži odgovaraju. Sise na fotografiji izgledaju bolje. Možda grudnjak, operacija.. U oglasu je samo mail??, ne mobitel pa izgleda ko oni prevarantski oglas. Eto kolega je bio, pa bi rado ponovio.Matea Split - - Ljubavni oglasnik
Lp,danas(petak)radim do 21h Upute za nove potencijalne klijente 🤣: 1.Kada se naručite pola sata prije i dobijeljubavni-oglasnik.net
Citiras mene, a sve sam ti opisa u linkovimaJel ima neko kontakt broj od matee??!hvala
Daj nemoj zajebavat odgovoria si na komentar koji sadrzi link oglasa di je brojJel ima neko kontakt broj od matee??!hvala
Kaze molim samo poziv za prvo javljanje a ima samo mejlCitiras mene, a sve sam ti opisa u linkovima
Sad sam vidiooDaj nemoj zajebavat odgovoria si na komentar koji sadrzi link oglasa di je broj
Po meni blize 45Dobra je Matea, ima oko 35 godina, zenska je mala i mrsava, pa ako je nekome to napeto bit ce mu jos bolje. Oral bez kabanice, sex sa, sudjeluje u akciji, sve u svemu dobro mi je iskustvo bilo s njom.
Jel ima netko kontakt broj???Jel ima neko kontakt broj od matee??!hvala
0915946078Jel ima netko kontakt broj???
Di si ovu nasa? Na ege imaju 3 ali ne pari da je neka od njih ova. Taman san u Trogiru par dana...Ima i neka top Kolumbijka u Trogiru u hotelu al je 300€. Jel bia itko?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|