BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio netko kod jedne od ove dvije slatkice?

Ova mi se čini mrak, kao i cijena..

Samo da vam ustedim vrijeme, Karol nije u Zagrebu... neka plavusa umjesto nje (nije losa, al nisam htio iz principa). Jebem mater ovim jazavcima jer sam se poveselio da cu probat Karol nakon sto mi je promakla zadnji put kad je bila

Isao bi jos ove? Jel prava, zna netko?

Ova je debela, 35+ godina, po figuri niti slična slikama (po faci mogu biti njene slike, ali prije nekih 10-15 godina i 15-20 kila manje). Ja ne znam tko njoj daje petice...

Ova je debela, 35+ godina, po figuri niti slična slikama (po faci mogu biti njene slike, ali prije nekih 10-15 godina i 15-20 kila manje). Ja ne znam tko njoj daje petice...
I faca na slikama je dodatno fotošopirana, na wapp šalje slike bez filtera, ali opet te prastare i nereleventne.

Samo da vam ustedim vrijeme, Karol nije u Zagrebu... neka plavusa umjesto nje (nije losa, al nisam htio iz principa). Jebem mater ovim jazavcima jer sam se poveselio da cu probat Karol nakon sto mi je promakla zadnji put kad je bila
ak su tak napravili onda im mamu jebem, hvataju na jednu od najjacih zenski kaj je tu bila, bravo da si se okrenuo i hvala na ustedi vremena jer joj se bas htio danas javit

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh