kokolino84
Well-known member
Kontaktirana "Sandra" trazi bonove i 50e unaprid pa salje lokaciju jer je imala problema sa zakonom i placanjem gotovine, bla, bla, bla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj molim te daj mi link ili nesto od matejeBia je ima 5 6 dana.sve isto samo se vidi da je malo ostarila
Ja sam joj se javio ima jos i kolegicu...Aj malo kritičnog razmišljanja
Takav izgled + 60 eura cijena + plavi oglasnik.
Ako ne uspiješ skužit javi joj se pa nam reci.
Aj daj linkJa sam joj se javio ima jos i kolegicu...
Imas broj javi joj se i dogovori ne trazi nista unapridAj daj link
Koja je to i di jel eskort ili plavi oglasnikImas broj javi joj se i dogovori ne trazi nista unaprid
Koja je to i di jel eskort ili plavi oglasnik
Zato bi volio linkKoja je to i di jel eskort ili plavi oglasnik
Koja je to i di jel eskort ili plavi oglasnik
Cekamoje kad sam otvorija profil vidi se da je mačka + još 30 godina... idealna.....
inače nekako mi nije gušt kad ime kod neke a već budu preporuke ... ono kao ponovljeni film
kad uhvatim vremena napisat cu vam dogodovštine ove godine... bilo je tu policije, bolnice, zaljubljivanja, 24 druženja, nemoguće pronač adresu.. ispražnjenih mobitela, ostavljenje novčanika...
aj bolnicaCekamo
Mene zanima ovo s policijon i zaljubljivanjeaj bolnica
oko 1.9 stiže poruka s brazilskog broja, kao mogu li joj preporučiti bolnicu u koju da ide da se osjeća loše i da je povraćala zadnja dva dana.... uopće ne znam ni koja je ženska.... ne odgovaram joj ništa 20 min... opet poruka gdje stvarno moli za pomoć...
šaljem joj podatke gdje da dođe u bolnicu.... i napišem da če čekati dugo.... i da malo glumi da se drži za desnu za desnu stranu stomaka da bi doktori mislili da je slijepo crijevo da je uzmu ranije...
nakon uru šalje poruku da su je primili i da će ostaviti u bolnici.... ajme samo još to treba... moli me mogu li joj kupiti neke stvari i donijeti da će mi platiti karticom... šalje još sliku iz bolnice....
najgore šta ako joj donesem ko zna tko može biti s njom u sobi da me zna.... slika mi ona ovu curu sta je s njom .. odlucim se da joj donesem ...
3 dana bila u bolnici.... nije još ništa bilo ozbiljno trovanje hranom jer se hrane na glovu .....
dva joj dana dolazija u posjte ujutro.... sestra mi reka ma to mi je gošća iz apartmana.....
Pozvala me nakon dva dana na druženje da se zahvali.... naravno nisam moga jer mi je stalno bila slika u onoj bolničkoj piđami.... javi se onako porukom....
Imas li link od te cure asuaj bolnica
oko 1.9 stiže poruka s brazilskog broja, kao mogu li joj preporučiti bolnicu u koju da ide da se osjeća loše i da je povraćala zadnja dva dana.... uopće ne znam ni koja je ženska.... ne odgovaram joj ništa 20 min... opet poruka gdje stvarno moli za pomoć...
šaljem joj podatke gdje da dođe u bolnicu.... i napišem da če čekati dugo.... i da malo glumi da se drži za desnu za desnu stranu stomaka da bi doktori mislili da je slijepo crijevo da je uzmu ranije...
nakon uru šalje poruku da su je primili i da će ostaviti u bolnici.... ajme samo još to treba... moli me mogu li joj kupiti neke stvari i donijeti da će mi platiti karticom... šalje još sliku iz bolnice....
najgore šta ako joj donesem ko zna tko može biti s njom u sobi da me zna.... slika mi ona ovu curu sta je s njom .. odlucim se da joj donesem ...
3 dana bila u bolnici.... nije još ništa bilo ozbiljno trovanje hranom jer se hrane na glovu .....
dva joj dana dolazija u posjte ujutro.... sestra mi reka ma to mi je gošća iz apartmana.....
Pozvala me nakon dva dana na druženje da se zahvali.... naravno nisam moga jer mi je stalno bila slika u onoj bolničkoj piđami.... javi se onako porukom....
Daj link asu molim teMene zanima ovo s policijon i zaljubljivanje
Trazi bonPozdrav ekipa!
Imam jednu domaću curu, preko Instagrama se nudi. Popunjena na pravim mjestima (guzice i sise), sexy je...
Kontakt dajem u zamjenu za isto.
Jel sigurna sa bonomTrazi bon
Možeš mislit kako je sigurnaJel sigurna sa bonom
Daj linkMožeš mislit kako je sigurna
Jel iko bio kod njd
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|