SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jel njima ok kad se lažno predstave a ti platiš? S obzirom na ponašanje i priču nisam primjetio da im je loše, uglavnom spominju da vole pare i to je to
Brale tocno to. Vecina s kojima san bija ka smal money i te price. A dobije 200 ili vise europskih za sirenje nogu. Ima priliku i radit nesto drugo ali nece. Ode u nizozemskoj imas pun kurac latini sta ciste wc-e za 2 soma eura misecno.
 
Da za mene je ona broj 1 u Splitu što se akcije tiće. Nisam ti napisao još da se ne iznenadiš nije ti ona iz Hrvatske kao što piše na oglasu jer skužit ćeš po pričanju koliko sam imao čuti ona je iz poljske.
Nije ni bitnoi ako dobro odradi posao prijatelju...Znam da je davno netko je hvalio ovdje pa da vidim da nije zajeb...ali onda dobro///Koji joj je najbolji dio akcije?
 
Klasicni seks .deepthroat,oral,anal,mora imat nesto u cemu je najbolja od svega sta si probao od nje?
Anal ne radi. Deepthroat neznam da li radi jer meni nije. Oral joj je odličan bar meni jer kako joj kažeš da ti ga puši tako če ti ga pušiti. Klasičan sex je u svim pozama koje ti želiš. Uglavnom najbliže rečeno manje više radi sve što joj kažeš. Moje mišljenje da nečeš pogrišiti ako odeš kod nje
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh