SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ova je cura,ok. Ide za zg iduci tjedan,samo ne zna engleski. Pa se mora preko prevoditelja sporazumit. Uredna,zgodna. Fina guza,sisa ok

Jedan posjet od prošlog tjedna

Top cura, 180cm , manekenski tip... izlazi na evente i večere , priča engleski
Brazilka koja nema veze za brazilom jer su joj baba i dida njemac i talijanka

Kad je bila u Šibeniku privela je policija, mislim da prespavala u policiji.. koji show... uzeli joj papire nije mogla otić... platila i neku kaznu.....

nije joj baš sjela Hrvatska, ali rekla da će se možda vratiti na ljeto..... čuvajte pare za 3-4h čak možda i večera s njom isplati se ....

Ova je cura,ok. Ide za zg iduci tjedan,samo ne zna engleski. Pa se mora preko prevoditelja sporazumit. Uredna,zgodna. Fina guza,sisa ok
Ako idete kod nje pazite se kamera u stanu ispod... neki odvjetnik...

Jesi primjetio kvrge na guzama, kao da je operirala kukove... pripa sam se kad sam taka da nije muško...

Dobro iskustvo s obzirom da ima 24 godine i da dopušta sve za razliku od drugih... mršava je dosta možda 45-47kg pa tko voli je podignuti na svoja prsa idealna prilika...

Ako idete kod nje pazite se kamera u stanu ispod... neki odvjetnik...

Jesi primjetio kvrge na guzama, kao da je operirala kukove... pripa sam se kad sam taka da nije muško...

Dobro iskustvo s obzirom da ima 24 godine i da dopušta sve za razliku od drugih... mršava je dosta možda 45-47kg pa tko voli je podignuti na svoja prsa idealna prilika...
Da,ima kvrge. Hahaha,al je prelijepa u picku materinu. Malo cudno miriše,to mi je cudno bilo. I bj je onako 7/10

Jedan posjet od prošlog tjedna

Top cura, 180cm , manekenski tip... izlazi na evente i večere , priča engleski
Brazilka koja nema veze za brazilom jer su joj baba i dida njemac i talijanka

Kad je bila u Šibeniku privela je policija, mislim da prespavala u policiji.. koji show... uzeli joj papire nije mogla otić... platila i neku kaznu.....

nije joj baš sjela Hrvatska, ali rekla da će se možda vratiti na ljeto..... čuvajte pare za 3-4h čak možda i večera s njom isplati se ....
Priveli je, ne moš vjerovat .... Mora bit da su panduri htjeli jebat mukte pa nije dala.

Nego meni nije jasno zašto ove ku*ve stave strani broj koji nije povezan sa WhatsAppom pa ne odgovaraju na pozive ni poruke
Cisto jebanje u mozak

Preporuka za sve nove na EEG

- kupite novi broj od vipa - 3 eura stavite ga u mobitel,
- na jednom mobitelu mozete imati 2 whatapp, jedan obični i jedan biznis
- nikad ne znate tko moze doći do poruka vaših...
- prošli tjedan sa kod jedne čitao poruke, živi show ... primjerice jedan nudi 60 eura za 10 min, na what apu mu se vidi ime prezime i slika ...
- Pazite se jedne iz Ulice Slobode - 3x, ima preko 30 lažnih profila uglavnom europskih cura ...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh