SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Cura kao na slikama, iako slike nude nešto bolji dojam. Lokacija svima nam dobro znana Gundulićeva. Akcija solidna, ali nakon što sam odradio mnoge bolje i lipše ova mi nije za ponovit. 100 europskih za po ure. Otišao skoro 10 minuti ranije jer sam bio gotov, a ova ne zna beknit engleski. Zna samo yes i no.
Prostor: 7/10
Izgled: 6,5/10
Akcija: 7/10

Cura kao na slikama, iako slike nude nešto bolji dojam. Lokacija svima nam dobro znana Gundulićeva. Akcija solidna, ali nakon što sam odradio mnoge bolje i lipše ova mi nije za ponovit. 100 europskih za po ure. Otišao skoro 10 minuti ranije jer sam bio gotov, a ova ne zna beknit engleski. Zna samo yes i no.
Prostor: 7/10
Izgled: 6,5/10
Akcija: 7/10
Meni je znanje engleskog obavezno, onako ko da si s roboton kad ne zna beknit. Još kad je inteligentna, zna što reć, iskustvo je puno bolje.

Pozdrav jebači.
Ka šta znate Bruna nam je ošla ća, al pojavila se neka njena kopija. Čak je ukrala i njenu sliku.

Znači ova nije kopija, garantiram, slike su sve njene, i mala je baš top.
Brunu nisam upozna, moguće da sliće, a još više je moguće da ih je slika iati fotograf
Baby Muniz je najbolja roba u Splitu trenutno, bio dvaput i sigurno ću bar još jednom platit za njene usluge. Najmanje 3-4 dana je još u Splitu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh