Izabere outcall opciju, evo ti spisak svih iz Splita koje rade outcall odnosno dolaze na adresu.Znate li ima li koja cura u Splitu da dolazi na adresu? Može i u inbox ano netko zna. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izabere outcall opciju, evo ti spisak svih iz Splita koje rade outcall odnosno dolaze na adresu.Znate li ima li koja cura u Splitu da dolazi na adresu? Može i u inbox ano netko zna. Hvala
hvala lijepaIzabere outcall opciju, evo ti spisak svih iz Splita koje rade outcall odnosno dolaze na adresu.
Naj prvo moji zubi su svi na broju i moja higijena je je mogu rec na top nivou! Tako da ti mene nemas za sta blatit! A to pitanje bi tribalo postavit nekima koji daju recenziju 10+ za neku kokos i ja odem zbog toga i kad dodem okrenem se na vratima! A nit se ja ljutim sta ti mene prozivas zbog neceg nit sam ti ja svadljiv! Ja bi cisto volia da se ovde na neki nacin pomogne i uputi kolegu! Sve druge rasprave su nepotrebne!Aj. Bia sam cesce puta. Sta zelis znat? Jeli je kao na slikama? Jeli parla engleski/srpskohrvatski/portugalski/kineski? Ili zelis znat kako sam je jeba? Ili jeli pusi bez? Ili se ljubi? Sta triba? Ako cemo o pusenju onda bi ti triba svoj kurac opisat, recimo jesi li obrijan i kako ti je higijena. Ako cemo o FK, onda bi triba opisat kako su ti zubi. Recimo jesi li ono uredan i tako. Ali to, bar mene, uopce ne interesira haha.
Oprosti, ne zelim te blatit. Ali da si ti taj koji je postavijo to pitanje, cak je i mene cudilo
Ma nisam ja htia tebe zajebavat. Nego o njoj ima dosta materijala i na profilu. I ako se jos malo potrazi na ege reviewe ima nedavno u ZGu jedan negativan komentar a profil deaktiviran.Naj prvo moji zubi su svi na broju i moja higijena je je mogu rec na top nivou! Tako da ti mene nemas za sta blatit! A to pitanje bi tribalo postavit nekima koji daju recenziju 10+ za neku kokos i ja odem zbog toga i kad dodem okrenem se na vratima! A nit se ja ljutim sta ti mene prozivas zbog neceg nit sam ti ja svadljiv! Ja bi cisto volia da se ovde na neki nacin pomogne i uputi kolegu! Sve druge rasprave su nepotrebne!
Javi seJel tko treba Kamagra gel? Pisite u inbox
Ma brate nisam ja ni ljut nit me smeta tvoj komentar!Ma nisam ja htia tebe zajebavat. Nego o njoj ima dosta materijala i na profilu. I ako se jos malo potrazi na ege reviewe ima nedavno u ZGu jedan negativan komentar a profil deaktiviran.
Tako eto javno ovdje tebi se ispricavam. Nisam tebe htia osobno napast nego više tema Split, jer ovdje je bilo nekada bila najbolja tema. A sad, pogledaj sam, imas top picki a pitanja o nekoj babi sa PO. Mogu jos vise o tome pisat, ali necu hehe. Ali eto, svak ima svoje, nekima najvaznije da ona zna engleski a meni da nezna beknut. Jer draze mi je objasnit motama da pusi bez ili ili ili.
Peace bro
.Nemoj tako, Irina je potpuna suprotnost, jedna od najboljih definitivno.
Na nju mislim
Ko za vraga, taman u Splitu![]()
Izgleda ka ona, vjv novi profil, meni je ona skroz ok bila.Ima li iko iskustva sa ovom isti je broj ka i kod profila Brune souze?
Zaboravih još napisati sise ima velike prirodne nisu umjetne rekao bih da su broj 5. Guza joj je isto odlična tko voli sisate i guzate imat če za šta uhvatiti.Bio sam kod nje pa da ostavim recenziju.
Dočekala me u sexy rublju.
Nezna beknit englenski.
Apartman čist i uredan.
Prije pušenja i sexa drkala mi ga je sa sisama koliko sam skužio to baš voli.
Puši sa kondomom.
sex meni odličan promjenili više poza dogi, cowgirl, misionarsku, pozu sa boka.
Surađuje u sexu nije od onih što samo žele da te se riješe što prije.
Neda analni sex.
Nisam se ljubio sa njom a i iskreno ja to i ne tražim kod kurvi.
Iako piše 40 godina na oglasu ja bih joj dao najviše 35.
Malo je jača nebih rekao baš da je debela ali ima viška kili nije mršava. Meni osobno je ljepa i zgodna jer ja volim kad žensko ima malo viška kili.
Na kraju prije odlaska mi je dopustila tuširanje. Dala mi je čisti šugaman.
Moje mišljenje da nečete pogrišiti ako odete kod nje.
Cijena za pola sata 100 eura.
Imaš koju za preporučitevo Makarska se nešto popunila
Di je ona nestala?Nitko ne spominje NinuMilf sa oglasa
Neznam ni ja gdje jeDi je ona nestala?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677