SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Berbonja kaže Jakovu da je može jebat bez kondoma ako nadoplati 500eura; ja mu na to napišen da san čuja direto od iskusne kurve (31god.) da njena kolegica ima HIV, pa ga širi isto tako bez kondoma, a to su za vas eseji i to još smišni.

Pitaju jebači qverca da im ovaj malo prokomentira iskustvo s nekom kurvom, a ovaj muči jer ga je ili sram opisat to iskustvo ili ne zna sastavit dvi prostoproširene rečenice, ili uopće i nema iskustva s kurvama, već po cili dan samo visi na forumu i vreba tko šta piše. Strašno nešto.

Onda uvik istih nekoliko jebača dođe ode, pa ka papige samo ponavljaju Irina Irina Sofija Sofija Elisa Elisa, uvik dvi tri iste ženske koje su se već izlizale koliko ih spominju, a recenzije im se jebačke sastoje od: vrhunska je, isplati se. Nema tu nikakvih detalja, opisa akcije, ničega. Vas bi tribalo sve banirat s ovog splitskog foruma jer niko od vas ne piše recenzije i iskustva ode, uključujući i mene naravno.
Pozdrav svima
ja sam bio i sa Irinom i sa Elisom i obje su top.
Irina mi je inače najdraža od svih sa kojima sam bio
Samo me sad nešto u zadnje vrijeme počelo biti malo strah jer ako malo bolje razmisli čovjek sa koliko se one mušterija vide svaki dan pa pomnoži to sa mjesecom i lako dođeš do cifre i 150.
Tko zna šta sve one imaju u sebi nakon toliko ljudi i dali se redovno testiraju barem na HIV.
Nisam pametan šta dalje. Super mi je gušt to jebavanje sa strane ali me baš nekako strah da ne pokupim nešto , naročiti HIV koji se može dobiti i oralom bez kondoma. Što se tiče sexa to naravno uvjek kondom.
Molim neko mišljenje od vas koji ste malo duže u ovom
Hvala

Pozdrav svima
Samo me sad nešto u zadnje vrijeme počelo biti malo strah jer ako malo bolje razmisli čovjek sa koliko se one mušterija vide svaki dan pa pomnoži to sa mjesecom i lako dođeš do cifre i 150.
Tko zna šta sve one imaju u sebi nakon toliko ljudi i dali se redovno testiraju barem na HIV.
Nisam pametan šta dalje. Super mi je gušt to jebavanje sa strane ali me baš nekako strah da ne pokupim nešto , naročiti HIV koji se može dobiti i oralom bez kondoma. Što se tiče sexa to naravno uvjek kondom.
Hvala
A prijo moj. Ko ti garantira da kad ideš u dućan da ti nešto neće past na glavu. Pa isto ideš. I ne razmišljaš o tomu. Ovde se nastojiš pazit koliko možeš. A ovde na EGE- u ionako njih 99% ti rade oral sa kondomom. Elisa radi bez i možda još jedna dvi. Ostale pišu da rade a ne rade (to znan iz iskustva) ili ako oćeš da ti puši bez filtera onda moraš nadoplatit

A prijo moj. Ko ti garantira da kad ideš u dućan da ti nešto neće past na glavu. Pa isto ideš. I ne razmišljaš o tomu. Ovde se nastojiš pazit koliko možeš. A ovde na EGE- u ionako njih 99% ti rade oral sa kondomom. Elisa radi bez i možda još jedna dvi. Ostale pišu da rade a ne rade (to znan iz iskustva) ili ako oćeš da ti puši bez filtera onda moraš nadoplatit
Za oral bez kondoma bih te ispravio
Ovisi sve i od cura kakve su po prirodi
One su tu prvenstveno zbog para,a neke koje vole sex daju oral bez uz uvjet da si uredan..ja ih znam 8 sa ege-a sta rade oral bez,ali u većini slučajeva Kolumbijke traže pun k za nadoplatu..zato triba ic na provjerene
A sad ako on ne želi riskirati neku bolest,kapica glavu čuva i šišaj

Za oral bez kondoma bih te ispravio
Ovisi sve i od cura kakve su po prirodi
One su tu prvenstveno zbog para,a neke koje vole sex daju oral bez uz uvjet da si uredan..ja ih znam 8 sa ege-a sta rade oral bez,ali u većini slučajeva Kolumbijke traže pun k za nadoplatu..zato triba ic na provjerene
A sad ako on ne želi riskirati neku bolest,kapica glavu čuva i šišaj
Je istina. Doduše ja san tako napisa jer san uglavnom naletio na one koje rade oral sa kondomom. Bila je jedna španjolka nisan joj odavno vidio oglas koja me je najprije odvela u kupatilo da ga najprije operem u sapunu i toploj vodi i onda svejedno navukla kondom pa oral

Pozdrav svima
Hvala
Pa što se tiče Elise ja sam je jednom pitao da li može sex bez kondoma iz znatiželje i rekla mi je da ne radi sex bez kondoma i da se redovito testira sad koliko joj je virovat da se redovito testira neznam ali ja več jako dugo vremena idem kod nje i hvala bogu nisam ništa od nje pokupio tako da mislim da se testira i da vodi računa o tome.

Pozdrav svima
Hvala
Isto i meni pada na pamet npr. za Irinu, neka neko pita dal rade redovna testiranja, makar nas mogu muljat kako god žele. Ali da, pusenje bez kapice te moze kostat nedaj boze Hiv-a, opasan sport.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh