SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Nisi mi vjerovao ni kad sam pisao ovdje da sam pričao s Ukrajinkom Sabrinom i da je cura stvarna i da je okej, nego si me nazivao lažnjakom. Skroz mi je nebitno vjeruješ li mi ti kao nekakvi anonimus ovdje, bitno je da ja vjerujem što mi je ta kurva rekla, a bila se malo i naljutila kad sam je pitao bi li se ona jebala sa mnom bez kondoma, a kad se podignu emocije onda i pojedine istine izlaze van. Nema razloga zašto bi ona izmislila to o svojoj kolegici sa HIV-om, a nema ni razloga zašto bi ja to izmišljao i pisao ovdje, sigurno mi nije toliko dosadno.

Prije par mjeseci pričao sam s jednom iskusnom kurvom (strankinjom) i pitao je onako usput za seks bez kondoma s kurvom; kao koliki je rizik da se tu našto pokupi i dali ona to možda prakticira. Ona kaže da jedna njena poznanica i kolegica - kurva iz Nizozemske, koja već neko vrijeme ima HIV, daje da je jebeš bez kondoma ako nadoplatiš određenu svotu. Znači trebaš platiti više da dobiješ tu lijepu bolest, lijepo. Davala bi ta sigurno i bez nadoplate, jer zloća u njoj sigurno želi da se što više muških zarazi i odapne, ali ovako s nadoplatom manje je sumnjiva potencijalnim žrtvama. Poslije te priče izgubio sam onu zadnju glupost, hrabrost i ludost koja je još postojala u meni, da jebem kurvu bez kondoma, a zbilja sam bio razmišljao o toj gluposti.
Nema me misec dana i prvo sta me dočeka, Gundamovi eseji... O živote probušeni Durexu

Nema me misec dana i prvo sta me dočeka, Gundamovi eseji... O živote probušeni Durexu
Berbonja kaže Jakovu da je može jebat bez kondoma ako nadoplati 500eura; ja mu na to napišen da san čuja direto od iskusne kurve (31god.) da njena kolegica ima HIV, pa ga širi isto tako bez kondoma, a to su za vas eseji i to još smišni.

Pitaju jebači qverca da im ovaj malo prokomentira iskustvo s nekom kurvom, a ovaj muči jer ga je ili sram opisat to iskustvo ili ne zna sastavit dvi prostoproširene rečenice, ili uopće i nema iskustva s kurvama, već po cili dan samo visi na forumu i vreba tko šta piše. Strašno nešto.

Onda uvik istih nekoliko jebača dođe ode, pa ka papige samo ponavljaju Irina Irina Sofija Sofija Elisa Elisa, uvik dvi tri iste ženske koje su se već izlizale koliko ih spominju, a recenzije im se jebačke sastoje od: vrhunska je, isplati se. Nema tu nikakvih detalja, opisa akcije, ničega. Vas bi tribalo sve banirat s ovog splitskog foruma jer niko od vas ne piše recenzije i iskustva ode, uključujući i mene naravno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh