ahhhahahaahhahaa, u jebote, bas si me nasmijao...Oces mi rec da i tebe zove amor i salje srceka? Oh mios dios ke tragedija...dao san joj sve, i iz novcanika i iz muda a ona mi tako vraca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahhhahahaahhahaa, u jebote, bas si me nasmijao...Oces mi rec da i tebe zove amor i salje srceka? Oh mios dios ke tragedija...dao san joj sve, i iz novcanika i iz muda a ona mi tako vraca
Oces mi rec da i tebe zove amor i salje srceka? Oh mios dios ke tragedija...dao san joj sve, i iz novcanika i iz muda a ona mi tako vraca
Neznas di više.iz muda ili takuina ahhahahahhOces mi rec da i tebe zove amor i salje srceka? Oh mios dios ke tragedija...dao san joj sve, i iz novcanika i iz muda a ona mi tako vraca
.... navuko si se ...ja kad sam dobio neki mini jackpot oko 30 000 eura... ja na njih ostavio 10 000eura ... ali nije mi zaoBruna kad me vidila, odmah skocila, kazen ti nisam zna sta cu, nisam nikad 3 odradia, ovo je prvi put. Jebate odose mi sve pare, ovo je vec 1300€ ovaj misec. A tolika mi i placa, ne smim vise..
Kaze da nema sanse u SplitKatty je osim Zagreba dosad uglavnom posjećivala samo Zadar, vrime je da za promjenu dođe u Split
Znaci potpuno ste poludili dole u Splitu, jebete sve po redu, i Brunu, i lažnu Brunu, i transice i sve ostalo. Svaka čast, samo šibajte...Kaze da nema sanse u Split
Kaže jedna ovakoZnaci potpuno ste poludili dole u Splitu, jebete sve po redu, i Brunu, i lažnu Brunu, i transice i sve ostalo. Svaka čast, samo šibajte...
Samo vi krenite otimat curama pare iz ruku ka oni idiot Hrvoje, pa će vam i Katty uteć južnijeKaze da nema sanse u Split
Neka dođe,ja ju prvi čekam.. pakiranje san ju odavnoSamo vi krenite otimat curama pare iz ruku ka oni idiot Hrvoje, pa će vam i Katty uteć južnije
Ovo prvoJbt iza 6 uri niko ne tipka,znači jebu žene ili Brunu
Ja iden posli ovu drugu hahahJbt iza 6 uri niko ne tipka,znači jebu žene ili Brunu
Na Ravne njive?Ja iden posli ovu drugu hahah
NaravnoNa Ravne njive?
Za Gospu blaženu, šta će tek bit kada se u Split vrate originalne Alana, Taina i Španjolka Daniela...?! One se još uvik refaju...Jadan onaj ko nakon ovoga u tražilici bude tražia neku Brunu odustat će brzo
Prazniti će se bankovni računi, eto štoZa Gospu blaženu, šta će tek bit kada se u Split vrate originalne Alana, Taina i Španjolka Daniela...?! One se još uvik refaju...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|