ahhhahahaahhahaa, u jebote, bas si me nasmijao...Oces mi rec da i tebe zove amor i salje srceka? Oh mios dios ke tragedija...dao san joj sve, i iz novcanika i iz muda a ona mi tako vraca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahhhahahaahhahaa, u jebote, bas si me nasmijao...Oces mi rec da i tebe zove amor i salje srceka? Oh mios dios ke tragedija...dao san joj sve, i iz novcanika i iz muda a ona mi tako vraca
Oces mi rec da i tebe zove amor i salje srceka? Oh mios dios ke tragedija...dao san joj sve, i iz novcanika i iz muda a ona mi tako vraca
Neznas di više.iz muda ili takuina ahhahahahhOces mi rec da i tebe zove amor i salje srceka? Oh mios dios ke tragedija...dao san joj sve, i iz novcanika i iz muda a ona mi tako vraca
Bruna kad me vidila, odmah skocila, kazen ti nisam zna sta cu, nisam nikad 3 odradia, ovo je prvi put. Jebate odose mi sve pare, ovo je vec 1300€ ovaj misec. A tolika mi i placa, ne smim vise..
Kaze da nema sanse u SplitKatty je osim Zagreba dosad uglavnom posjećivala samo Zadar, vrime je da za promjenu dođe u Split![]()
Znaci potpuno ste poludili dole u Splitu, jebete sve po redu, i Brunu, i lažnu Brunu, i transice i sve ostalo. Svaka čast, samo šibajte...Kaze da nema sanse u Split![]()
Kaže jedna ovakoZnaci potpuno ste poludili dole u Splitu, jebete sve po redu, i Brunu, i lažnu Brunu, i transice i sve ostalo. Svaka čast, samo šibajte...![]()
Samo vi krenite otimat curama pare iz ruku ka oni idiot Hrvoje, pa će vam i Katty uteć južnijeKaze da nema sanse u Split![]()
Neka dođe,ja ju prvi čekam.. pakiranje san ju odavnoSamo vi krenite otimat curama pare iz ruku ka oni idiot Hrvoje, pa će vam i Katty uteć južnije![]()
Ovo prvoJbt iza 6 uri niko ne tipka,znači jebu žene ili Brunu![]()
Ja iden posli ovu drugu hahahJbt iza 6 uri niko ne tipka,znači jebu žene ili Brunu![]()
Na Ravne njive?Ja iden posli ovu drugu hahah
NaravnoNa Ravne njive?![]()
Za Gospu blaženu, šta će tek bit kada se u Split vrate originalne Alana, Taina i Španjolka Daniela...?!Jadan onaj ko nakon ovoga u tražilici bude tražia neku Brunuodustat će brzo
Prazniti će se bankovni računi, eto štoZa Gospu blaženu, šta će tek bit kada se u Split vrate originalne Alana, Taina i Španjolka Daniela...?!One se još uvik refaju...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|