Ne(iskusni)
Active member
lako ja to rasporedim, ne brini !>P.Kakva je u akciji?Bio ja prije cca pola godine. Savršene velike sise, cura je smišna u faci, ali ima barem 10-ak kg viška.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lako ja to rasporedim, ne brini !>P.Kakva je u akciji?Bio ja prije cca pola godine. Savršene velike sise, cura je smišna u faci, ali ima barem 10-ak kg viška.
Dok ne dođu nove Eliza je dostojna svake hvale. Žena je mrak.Pomalo, nema prise. Uglavnom nekoliko iz Osijeka i Slavonskog Broda ce nam uskoro doci u Split...vridi se strpiti
Tako-tako. Solidna, ali ništa extra. Kažem ti, ja sam otišao kod nje samo zbog tih sisalako ja to rasporedim, ne brini !>P.Kakva je u akciji?
Ne zeli poslat sliku i trazi 200e /hDok ne dođu nove Eliza je dostojna svake hvale. Žena je mrak.
bogami,ima i guze pari mi se,ne samo sisa>PTako-tako. Solidna, ali ništa extra. Kažem ti, ja sam otišao kod nje samo zbog tih sisa
Zena ima priko 10 oglasa na EGE, a ako joj zelis vidit lice, e to joj nije plus, bolja je u tijelu. 200e to je neki standard za EGE, nista sta vridi nece bit ispod toga, bar ja nisan uspia nac.Ne zeli poslat sliku i trazi 200e /h
U nje imas full paket, popricate sta bi tija, ovo, ono i dogovorite se. U drugih je 50e ovo, 50e ono, 100e ovako,... U nje je 200e i razgovorom rijesite sta bi ti, kako bi ona. Meni cak i u faci pari ok, stvar ukusa...Ne zeli poslat sliku i trazi 200e /h
Jedini normalan komentar. A i ispravan.Ljudi moji, meni je smiješno uopće da se Eliza spominje kao jedna od najboljih. To što zna posao, pa znaju ga i svakakvi gabori, a ljudi će reć da se ružne žene bolje je u jer daju sve od sebe, dok ljepše žene misle da je dovoljno to što su lijepe. Eliza nije ni lijepa, ni nešto posebno zgodna, iako su ukusi različiti, ali curama poput Daniele, Belle ili nekih drugih kojih već duže nema tu nije ni do koljena.
Ne bih o ukusima. Govorim u svoje ime i nikog ne zelim ubjeđivati u ništa.Jedini normalan komentar. A i ispravan.
Ako misliš ići kod nje, dogovori 2 svršavanja u pola sata. Ja sam tako s njom dogovorio, i može se s njom cijenkati.Talia meni se cini ima i sise i guzicu, samo mi se cini preniska, patuljasta, metar i po jedva, ne znam kakva je u akciji.
Niska je, ali meni to ne smeta. Važno mi je da je popunjena na pravim mjestima. Kad bi imala 10-ak kg manje bila bi prava bomba. Slike su autentične. U faci je smišna, ima dobra pušačka usta. U akciji sudjeluje, nije loša, ali nije ni među boljima s kojima sam bio. Uglavnom, ok iskustvo.I kako ti je bilo, kakvi su ti dojmovi, jel kakva u akciji, jel stvarno previse patuljasta?
150 cm .I kako ti je bilo, kakvi su ti dojmovi, jel kakva u akciji, jel stvarno previse patuljasta?
Onda ti je najbolje jebavat neku od dva metra. Talia je izgledom za klasu bolja.Onda bolja Elisa, ima oko 170
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|