Ne(iskusni)
Active member
Ma sve pet, zato i pitam... Poslao joj poruku bez veze da vidim kako dise... 500 eura trazim..je da je bomba ali ne radim samo za nju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam po čemu je tebi ona bomba. ženska ima umjetne sise a i guzovi joj nisu nešto a i na nekim slikama mi djeluje kao da su joj i usta napumpana.Ma sve pet, zato i pitam... Poslao joj poruku bez veze da vidim kako dise... 500 eura trazim..je da je bomba ali ne radim samo za nju
A dragane kako kome...Meni je na slikama bomba, ali svejedno, za jednu uru nje mozes tri skoroNeznam po čemu je tebi ona bomba. ženska ima umjetne sise a i guzovi joj nisu nešto a i na nekim slikama mi djeluje kao da su joj i usta napumpana.
i Boka je u mom Paniniju prid Euro '96. izgleda ka dinamit pa na kraju nije ni uša
Bitno da su svi na broju
Dobiješ 50%lošijuKakva su iskustva s ovim ukrainkama ruskinjama na ege? Vidim na slikama top izgled!
Meni nikako nije jasno nakon toliko napisanog da je prevara kad je whatsapp u pitanju kao kontakt, vi opet pitate jel bia tko. Pa zato i ima puno lažnih oglasa jer neki nikako da skuže kad traže bonove da je prevara.jel iko bia kod ove?
Žena za upoznavanje❤️
Lana, 24 godine, Rijeka, mogu ispuniti sve tvoje želje, javite se na Whatsapp 😘www.oglasnik.hr
Ako te bilo što zanima,zasto ne ùpitas u privatnoj poruci?Evo mene zanima je li masira zene?
Ne odgovara mi... Morat ću je s drugog broja kontaktiratiFrico legendo javi kakva je
Zvala sam maserku pa se nitko ne javlja,ali eto ako ti znas ili netko drugi moze i u privatnoj poruci mi javit.Ako te bilo što zanima,zasto ne ùpitas u privatnoj poruci?
Ma skupa je,brazilke za 100 idu i ŠpanjolkeJesan ja, vrhunska usluga bar je za mene bila!
Malo je jaca nego na slikama al meni nesmeta, pusenje vjerovatno najbolje ikad guta ga bali ma vrh, sex isto odlican daje da udaras jako do kraja moze sve poze sta god oces anal ukljucen u cijenu ma vrh vrh sa menon se ljubila i dala mi je da joj svrsin u usta to nema nigdi na stranici sad jel to samo meni dala neznan. Uglavnon odlicno iskustvo nisan pozalia ni sekunde manje san platia nego sta trazi dogovorili smo se ekstra malo san je bia ceka ispred al nema veze, olaksanje je kad mozes nekome rec sta da ti radi a druga osoba te razumije haha uglavnom sve preporuke rekla mi je da danas ide ca jer se razocarala u Split.
Koje to idu za 100 da i ja odenMa skupa je,brazilke za 100 idu i Španjolke
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|