warframe11
New member
Split ! ! !
DRUŽENJE u VAŠEM PROSTORU Crnka sa oblinama, 28 godina, grudi četvorke, nudi ugodna druženja kulturnoj gospodi. Samo za…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je ona šta se prije 7-8 godina oglašavala ko crna mamba. Uglavnom i tekst oglasa i slike iste ko i tada. Tražila je u to vrime 600 kn. Nisam ništa dogovorio s njom jer neema prostor. Inaće bila ljubazna. Sve ti lipo objasni šta te zanimajel bija mozda neko?Split ! ! !
DRUŽENJE u VAŠEM PROSTORU Crnka sa oblinama, 28 godina, grudi četvorke, nudi ugodna druženja kulturnoj gospodi. Samo za…www.oglasnik.hr
A znas koliko ce nas biti hahaha,nije losa ideja. Al eto,ako ce ostali onda cu i jaEkipa hoćemo li napravit whatapp grupu za brzu komunikaciju....
možete poslati broj u pm
Ne razumijem!! ???Oce neko ovo da uzme, nemam kes u prolazu sam pore splita. Pa da svratim kod neke tetr
Glup si ondaNe razumijem!! ???
Hvala na komplimentu!Glup si onda
ja san isto dobija more odbijanaca, javi ako naletiš na neku koja oće i možeZna li iko neku da se ne boji primiti malo veci penis? Bitno mi je da se ne zali da je prevelik i da je bas zeljna dobrog sexa.
Maki je top... U svemu...prvo kao osoba je dobra.. priča sebi svom životu....Ide sutra u zadar tako STA uhvatite večeras...FRICO, kakva je ova Maki, šta si tia reci sa ovim da udara u glavu ko šampanjac ?
Ima prostor na Plokitama, iako nije uvik dostupan. Cura je pristupačna, ugodna. Malo jača, al za ljubitelje oblina dobra. Cijena 80 €. Za tu cijenu ok, iako je moja preporuka da se nađe nešto na EGE za 100 € , a može se.Ovo je ona šta se prije 7-8 godina oglašavala ko crna mamba. Uglavnom i tekst oglasa i slike iste ko i tada. Tražila je u to vrime 600 kn. Nisam ništa dogovorio s njom jer neema prostor. Inaće bila ljubazna. Sve ti lipo objasni šta te zanima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|