Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A di ces kod njeIma li sta od Marine? Zna li se kad ce ponovno u split?
Da bar jesamPIMP 2 rugaj se rugaj
Ma doc ce, mozda ima menstruacijuZasto? Menj ona jako pristupacna cijenom i nikad loseg iskustva a bio sam ne znam ni sam koliko puta. Bio aam i kod strankinja al marina je marina no1
Moras se meni rugat , a ne sebi !!!Da bar jesam
A ono, istresao sam i ja jednom. Nije mi fizicki privlacnaZasto? Menj ona jako pristupacna cijenom i nikad loseg iskustva a bio sam ne znam ni sam koliko puta. Bio aam i kod strankinja al marina je marina no1
Ova mi sliči na pederaAko se ne varam i ako one ili oni ne varaju sa slikama ovo je prije tjedan-dva dana bila Zaira i još nekakav oglas pod drugim imenom.Na slikama je meni loša,a uzivo ok.Bija sam spreman na okret ako je loša ali sam ostao i bila je niža cijena prije dva tjedna.110/150.Na slikama je ona i sada ali ne znam hoće li te i dočekati jer mi je rekla da kroz par dana od toga putuje, a možda je promijenila plan ili prodala profil, tko zna...Mirna je i tiha ali može proc...Ocijenio bih je možda sa nekom nategnutnom četvorkom od pet.Vade je godine jer je mlada,22-23 a i baš se opustila u drugom dijelu susreta.Bice kad je vidiila da sam i ja ok.Ono jača je cura ali ne debela...Ja sam bio zadovoljan onim šta sam dobio za cijenu koju sam platio.
Rekla e 70 e body to body i zavrsetakPozdrav,novi sam tu.Da li mi moze netko rec valja li ovo išta?gledao sam prije teme al ne snalazim se dobro tu pa eto nisan nasao nista konkretno.HvalaSplit
Atraktivna profinjena gospođa 52 god., 170/63/3, podijelila bi ugodne trenutke s kulturnim gospodinom uz maksimalnu…www.oglasnik.hr
Cini mi se da je to milf Marina.Rekla e 70 e body to body i zavrsetak
Tko je onda ?Ovo nije marina
Marina se ovako oglasava !!!!A to neznam nisam bio
Kod ovakvi se samo ide kad te kurac boliJel bia netko?zna li bar masirat bole me kostiČarobna masaža
Ja sam tu za tebe. Uvijek Da te opustim. Da ti uljepšam dan. Isprobaj najbolju masažu. Javi se.:)www.oglasnik.hr
Ti i je toKod ovakvi se samo ide kad te kurac boli
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|