Budi koncizan,di ,sto tko koliko,cega,odgovor tog tipa,ocjenaA jbg,kod tebe sve neke top bombe,,a uzivo ni topa ni bombe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi koncizan,di ,sto tko koliko,cega,odgovor tog tipa,ocjenaA jbg,kod tebe sve neke top bombe,,a uzivo ni topa ni bombe
Nebi o tome govorio, jer cuo sam da ima ekipe koja ode kod zena, plate pola sata ne zele jebat onda nakon misec dana traze da in se pare vrate ili odrade jer nisu jebaliBudi koncizan,di ,sto tko koliko,cega,odgovor tog tipa,ocjena
Dakle ekipa ugovori po ure npr, dodu i plate. Onda 10ak min pricaj, laprdaju i kazu nije mi sad do seksa. Oderedena zenska izgubi musteriju radi debila koji je dosa potrosit nježno vrime. Onda isti taj konj nakon odredenom vrimena zove i kaze duzna si mi..... Ili odradi,, ili vrati ili ces imat probleme....
Žale se društvu za zaštitu potrošača?
Tocno tako prijatelju, tocno tako. Ekipa se onda pravi glup i curama stvaraju problem. A ja samo cekam takve likove...... Mene su ucili da takvim majmunima treba samo dijeliti samareDakle ekipa ugovori po ure npr, dodu i plate. Onda 10ak min pricaj, laprdaju i kazu nije mi sad do seksa. Oderedena zenska izgubi musteriju radi debila koji je dosa potrosit nježno vrime. Onda isti taj konj nakon odredenom vrimena zove i kaze duzna si mi..... Ili odradi,, ili vrati ili ces imat probleme....
Pozdrav ekipi,oglas na sms oglasnik,nesto novo na splitskoj sceni ili staro sa novim brojem?Tocno tako prijatelju, tocno tako. Ekipa se onda pravi glup i curama stvaraju problem. A ja samo cekam takve likove...... Mene su ucili da takvim majmunima treba samo dijeliti samare
I mene zanima,ako ima tko kakav info,otišao bih da vidimPozdrav ekipi,oglas na sms oglasnik,nesto novo na splitskoj sceni ili staro sa novim brojem?
Poznata kao Dugi Rat, prije nije imala prostor sad ima.Pozdrav ekipi,oglas na sms oglasnik,nesto novo na splitskoj sceni ili staro sa novim brojem?
Jeste li sigurni kolega,ako niste trebalo bi ostaviti malu na miru,možda više i ne radiPoznata kao Dugi Rat, prije nije imala prostor sad ima.
Ovo je postala isto kao sa poljakicom u zg,,i ako je i ako nije okanite se te cure,,Jeste li sigurni kolega,ako niste trebalo bi ostaviti malu na miru,možda više i ne radi
Poljakica je super cura,upoznao sam je u Zadru,jedna od rijetkih sa čijom sam uslugom bio vise nego zadovoljan,a ako je i ova mala slična trebao bih isprobati,,da poljakica se i sad tu oglasava,Ovo je postala isto kao sa poljakicom u zg,,i ako je i ako nije okanite se te cure,,
Ovo je postala isto kao sa poljakicom u zg,,i ako je i ako nije okanite se te cure,,
Raspitiva sam se o toj curi, navodno je otisla u Zagreb zivit, i nije iz dugog rata. Navodno je tu bila privremeno i nije imala namjeru ostatPoznata kao Dugi Rat, prije nije imala prostor sad ima.
Nisan zadovoljan, ti stalno jebes tu seres o njenin privatnin stvarima. Jeba te isus ovo je portal di se daju recenzije a ne privatni podatci. Boga ti novi san, stalno pricas mala iz dugog rata mala iz dugog rata, ima o njoj vise nego istipkanih slova od prve do zadnje stranice. Ovde nesmimo iznasat privatne stvari, ovo je svima dostupno, ne triba cure izlagat sramocenjuMa bmk jel to ona il nije.
Znam da je, al ti nastavi tupit svoje, mogla je šta se mene tiče otić i u Tunguziju.
Nije mi jasno šta se toliko upireš dokazati da nije.
Eto ok, nije.
Zadovoljan?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|