Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega "Njoki"je mlad,imao je on pojas,a možda je i mornar pa zna da plivaKolega,Njoki,da bi plivali u nekim vodama,potrebno je imati pojas za spašavanje,mornari to znaju
Imao sam pojas i imam ga, a imam i hrpu oruzja pa ako me napadne kakva riba sto voli gristi......Kolega "Njoki"je mlad,imao je on pojas,a možda je i mornar pa zna da pliva
Lipo je to samo sto ako su ribe prevelike,,Imao sam pojas i imam ga, a imam i hrpu oruzja pa ako me napadne kakva riba sto voli gristi......
Kolega njoki,,velike ribe gutaju male,takav je hranidbeni lanac,,a jeli prepiska nesto osobno,da se iskljucimImao sam pojas i imam ga, a imam i hrpu oruzja pa ako me napadne kakva riba sto voli gristi......
Nista osobno kolega,,Stari mornari i ribeKolega njoki,,velike ribe gutaju male,takav je hranidbeni lanac,,a jeli prepiska nesto osobno,da se iskljucim
Kolega Njoki,a da ukljucimo i druge mornare u diskusiju,oko mora i ribe ili neNista osobno, doslovno ribe i pojasi. Svaki mornar ima oruzje za ribu.... Kistovi, morski pasi itd
A kolega Joe upravo bi moglo postati interesantnom,, ako počnemo pričati o ulovimaDa prekinemo diskusiju oko mora i ribe jer nismo na ribarskom forumu...
Zna li netko nešto o ovoj?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ajme,kolega Daro nemojte,Vas najveći ulov je bio davno,pustite mlade da gustajuA kolega Joe upravo bi moglo postati interesantnom,, ako počnemo pričati o ulovima
Mislim da si prvi zapoceo pricat o utapljanjima pojasevima itd.... Lijepo sam ti rekao, ne samo da imam pojas, imam i pusku za tuc ribe, nek se nadje, nikad neznas kad moze doc do havarije, a svaki brod pa i vojni ima oruzja za tuc ribuA kolega Joe upravo bi moglo postati interesantnom,, ako počnemo pričati o ulovima
Slab si ti ribolovac kada ti za ribolov treba puška,sa ovim prestaje nasa diskusija o ribolovu,možemo o drugim stvarima,kakvim dobrim curama,"kurvama "o kakvim dobrim receptima za kolače,čak i to,i o masu drugih stvari,o kavi na rivi i sl,,pozdrav ekipiMislim da si prvi zapoceo pricat o utapljanjima pojasevima itd.... Lijepo sam ti rekao, ne samo da imam pojas, imam i pusku za tuc ribe, nek se nadje, nikad neznas kad moze doc do havarije, a svaki brod pa i vojni ima oruzja za tuc ribu
Ima jedna dobra cuja san top bomba ali je skupa uzima 1200 za uruSlab si ti ribolovac kada ti za ribolov treba puška,sa ovim prestaje nasa diskusija o ribolovu,možemo o drugim stvarima,kakvim dobrim curama,"kurvama "o kakvim dobrim receptima za kolače,čak i to,i o masu drugih stvari,o kavi na rivi i sl,,pozdrav ekipi
Ima jedna dobra cuja san top bomba ali je skupa uzima 1200 za uruNeki
Neki info...??? HvalaIma jedna dobra cuja san top bomba ali je skupa uzima 1200 za uru
A jbg,kod tebe sve neke top bombe,,a uzivo ni topa ni bombeIma jedna dobra cuja san top bomba ali je skupa uzima 1200 za uru
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|