Neka požuri s uplatom za rezervaciju, sigurno je gužva i ko zna kad će doći na redUplati rezervaciju pa ce ti sve bit jasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka požuri s uplatom za rezervaciju, sigurno je gužva i ko zna kad će doći na redUplati rezervaciju pa ce ti sve bit jasno
Ne placaj nista i nikome unaprid. Nikakvi bonovi i slicne pizdarije. Sve ti je to prevara.
Kakva su skorija iskustva, mora neko nesto znati na ovom forumu? Ili masaza?SPLIT:FOOT FETISH za sve ljubitelje lijepih ženskih stopala👡👠👢👟 - - Ljubavni oglasnik
Najljepša stopala u regiji,uvijek njegovana i uređena čekaju na tebe da ih obožavaš! Foot fetish,foot worship,feetljubavni-oglasnik.net
Bice da je, ne obecava racenzijaSPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije
Prvo plati,nemoj ovako,nemoj onako i al jos nisi isa ća.forum.ljubavni-oglasnik.net
Neznam jeli je to to
Bizi od ovoga, bio ja jedanput, nikakav pristup, bez volje i jedva ceka da istekne vrime da se risi. Potvrdujem recenziju gore napisanu.Kakva su skorija iskustva, mora neko nesto znati na ovom forumu? Ili masaza?SPLIT:FOOT FETISH za sve ljubitelje lijepih ženskih stopala👡👠👢👟 - - Ljubavni oglasnik
Najljepša stopala u regiji,uvijek njegovana i uređena čekaju na tebe da ih obožavaš! Foot fetish,foot worship,feetljubavni-oglasnik.net
I ja tražimPozdrav, može li mi netko dati kontakt za curu/ženu šta radi masaže sa završetkom?
Koja?Zva danas ovu Sara 25god. Split teški bonovi gleda forum nisam moga naci nista pa da napisem,kad nece splicani!
Na str. 133 imas moj odgovor. Ako je itko hvali to je ona sama sebe laznim profilom (ili neko sljep i retardiran) ona ti je grob iznutra i izvana a ako to volis onda je baka za tebeVidio sam to netko je hvali netko ne, a vecinom pisu ovi sta nisu ni otisli kod nje.
Mila s egeaPozdrav, imam 20 godina i trazim neku damu samo na pola sata. Godine nisu bitne niti cijena samo da je pouzdana pa ako imate neku preporuku.
Slažem se. Zgodna je i zna posao.Mila s egea
A nema nista bolje u SplituSlažem se. Zgodna je i zna posao.
Slažem se. Zgodna je i zna posao
Mila s egea
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|