Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OglasavaJel bija itko kod ove koja se oglasac u slobodnoj, za druženja od Splita do Zadra
Prvo plati,nemoj ovako,nemoj onako i al jos nisi isa ća.
To ti je zajebJel tko bio kod studentice?
Vatrena Tea 😈
Mlada studentica, nalazim se na području Splita i okolice. Diskretna i željna dobrog provoda za ostale informacije o…www.oglasnik.hr
ZajebJel tko bio kod studentice?
Vatrena Tea 😈
Mlada studentica, nalazim se na području Splita i okolice. Diskretna i željna dobrog provoda za ostale informacije o…www.oglasnik.hr
bija i nikad vise
Zasto nikad vise objasni maloZajeb
bija i nikad vise
Sporka,neuredna,lezis na parketu i prisa joj je da ti ga izdrka nogamaZasto nikad vise objasni malo
Kolko uzimaSporka,neuredna,lezis na parketu i prisa joj je da ti ga izdrka nogama
Sta ja znan bice 500 kn,da san joj sto eura jer san kasnija,Probaj nemas sta izgubitKolko uzima
Radi ti samo kroz popodne do nekih 7-8 navecerNišta, slao poruke ali ne odgovara..
Mozes li mi rec sta je sve ukljuceno u cijenu da znan ocu li ic?Zajeb
bija i nikad vise
Znaci to je ta Domina Stella?Sporka,neuredna,lezis na parketu i prisa joj je da ti ga izdrka nogama
Ma ! mislim da je 400 po ure s kondomom,ručni završetak.Znaci
Nije bas fina kako pise
A tarifa?
Imas neki kontakt?Jel bija itko kod ove koja se oglasac u slobodnoj, za druženja od Splita do Zadra
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|