Hello
I'm sorry i don't speak croatian.
I'm from Spain i have 33 years old and i'll be on split next week, i search fun with a girl
Can you help me ? I read previously post and i understood that there is some scam ( for sur i'll pay only by cash, hand to hand when i 'll arrive never before coming )
But some of you testing those girls:
Nova sam u vašem gradu, 37 godina imam i željna dobrog druženja. Imam extra tijelo i skačem kao luda, ako želis izvrsnu…
www.oglasnik.hr
Ćao ja sam JELENA i upravo sam stigla u vaš grad, ako želite super zabavu i vrhunsko druženje, osjetit ćete vrhunac i…
www.oglasnik.hr
HEjj JESTE SPREMNI ZA NAJBOLJE DRUŽENJE ikada. Ja sam jelena SA OGROMNIM GRUDIMA I i dosla sam dannas u vas grad, i…
www.oglasnik.hr
If yes, did you know the prices of them ?
thank a lot for help !
Marc.
Google transcript:
zdravo
Žao mi je što ne govorim hrvatski.
Ja sam iz Španjolske, imam 33 godine i bit ću u Splitu sljedeći tjedan, tražim zabavu s djevojkom
Možeš li mi pomoći ? Pročitao sam prethodni post i shvatio sam da postoji neka prijevara (naravno, platit ću samo gotovinom, iz ruke u ruku kad stignem nikada prije dolaska)
Ali neki od vas koji testirate te djevojke:
Nova sam u vašem gradu, 37 godina imam i željna dobrog druženja. Imam extra tijelo i skačem kao luda, ako želis izvrsnu…
www.oglasnik.hr
Ćao ja sam JELENA i upravo sam stigla u vaš grad, ako želite super zabavu i vrhunsko druženje, osjetit ćete vrhunac i…
www.oglasnik.hr
HEjj JESTE SPREMNI ZA NAJBOLJE DRUŽENJE ikada. Ja sam jelena SA OGROMNIM GRUDIMA I i dosla sam dannas u vas grad, i…
www.oglasnik.hr
Ako da, jeste li znali njihove cijene?
hvala puno na pomoći!
Marc.