SPLIT - Recenzije masaža

• Začetnik teme Začetnik teme Profa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Što je sa ovom?

Onaj ko je komentira da je ova gilf sa dobrim tijelom ja mu toplo preporucam da ode na psihijatriju od momenta kad mi je otvorila vrata stara nadrkana štraca u zagusljivom stanu samo san gleda kako cu pobic vani i kako znam da one sve mrze kad ih pitas jel se mozemo sta dog ona odma srica popizdila i rekla da kitim ca… kosa ko u konja neka sjebana griva nasminkana ko nadrogirana kurva koju je auto vec udarilo 2 puta… top

Onaj ko je komentira da je ova gilf sa dobrim tijelom ja mu toplo preporucam da ode na psihijatriju od momenta kad mi je otvorila vrata stara nadrkana štraca u zagusljivom stanu samo san gleda kako cu pobic vani i kako znam da one sve mrze kad ih pitas jel se mozemo sta dog ona odma srica popizdila i rekla da kitim ca… kosa ko u konja neka sjebana griva nasminkana ko nadrogirana kurva koju je auto vec udarilo 2 puta… top
Svaka cast na ovako iskrenom komentaru.Ja odavno trazim neku domacu iz Splita i da je normalna u glavi i da joj je higijena na prvom mjestu jer ovo sve gdje sam bio je totalno neuredno i katastrofa.

Hvala na ovom sto si mi uspara koji euro

Evo ja bih rezimirao ukratko ponudu u Splitu,pa ako netko ima još koju za dodat dobro će doć:
1.Nada,Bosanka-nema tko nju ne zna,na sceni je 15+ godina.Sada je žena oko 55godina,kratke kose,dobra masaža +hand job,oko 45 minuta,cijena 40 eurića.Seks nikad nije pružala.
Plus-jako dobra masaža i hand job,zna šta radi
CIjena
Minus-Godine,izgled
Osobna ocjena:6/10
Ako ostane jedina maserka u gradu,možda se i vratim,samo zbog masaže,na nju mi se ne diže.
Oglasa nema,dugo radi sa stalnim klijentima.
2.visoka plavuša s Mertojaka,zgodna i lijepa cura,masira osrednje,ima oko 30 godina.Mislim da pruža i oral,ali to nije moj đir pa probao nisam.
Plus-godine,izgled
Minus-masaža
Osobna ocjena:5/10
Ne idem na masaže zbog izgleda maserke,a ne volim nakvarcane plavuše tako da neću ponovit.
Oglas trenutno ne vidim,ali znao je bit.

A gdje si ti to sve bio kada u Splitu trenutno imaju samo dvije lokalne maserke,a do obje se može doći samo preko preporuke?
Davno je to bilo,ima cca 7-8 godina i to su bile maserke koje su jednom ili mozda dva puta stavile oglas i nema ih vise,vidim da ne stavljaju vise oglas.Ukratko doslovno su me babe docekale na vratima i racunam aj briga me kad sam dosao da se ispraznim,ali sve sporko i zadimljeno,prostor uzas,one nikakve,tako da ja nisam bas imao srece sa maserkama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh