Erotska masaža u Splitu
SPLIT! Simpatična, zgodna, kulturna djevojka želi se družiti s tobom uz nježnu masažu uz obostrano zadovoljstvo. Javi…
www.oglasnik.hr
Jel itko bio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni se ne isplati,bilo je 400kuna ja mislim bija sam prosle godine i smanjija cijenu jer stvarno ne izgleda bas ok iErotska masaža u Splitu
SPLIT! Simpatična, zgodna, kulturna djevojka želi se družiti s tobom uz nježnu masažu uz obostrano zadovoljstvo. Javi…www.oglasnik.hr
Jel itko bio
400 kuna za sat iliPo meni se ne isplati,bilo je 400kuna ja mislim bija sam prosle godine i smanjija cijenu jer stvarno ne izgleda bas ok i
Ja sam dobija za 200,sve al obavija i otisa nikad mi nije palo napamet vratit seŠto se dobije sve u tih 400
Ova slavonka?ja sam se mislija okrenit na 400,pa sam snizija na 200,bila joj kriza..iskreno za 600 kunica bolje lutku namazatMeni naplatila 600
Moze kontakt?Erotska masaža u Splitu
SPLIT! Simpatična, zgodna, kulturna djevojka želi se družiti s tobom uz nježnu masažu uz obostrano zadovoljstvo. Javi…www.oglasnik.hr
Jel itko bio
mislim da nema više, bila neka maserka ST ali je vise nemaIma li šta za Split?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|