SLOVENIJA - Iskustva & recenzije

Atmosfera isto privatnija kao u libertyu pošto tamo nakon što si se skompao s gazdom bilo je kao da dolaziš u svoj kafić ili su tu profesionalniji?
Koje su cijene upada i cura?
 
Atmosfera isto privatnija kao u libertyu pošto tamo nakon što si se skompao s gazdom bilo je kao da dolaziš u svoj kafić ili su tu profesionalniji?
Koje su cijene upada i cura?

Meni je svugdje osim u Wellcumu kao da sam doma, ja sam čak i u Andiamu znao ostat s curama i nakon zatvaranja kluba i poznajem ih skoro sve. Jedino Wellcum je teška industrija gdje je sve kao na traci i tu eventualno možeš samo sa nekim određenim curama imat taj opušteni friendly odnos. Sve ovisi prvenstveno o tebi, tvojim financijskim mogućnostima i koliko se skompaš s određenim curama. Naravno najbitnije je koliko često dolaziš. Liberty recimo radi i po principu da okreneš koju bocu šampanjca od čega pola ide gazdi pola curi. Tu je Nevena zakon jer je luda i voli partijat pa spoji ugodno s korisnim i svi budu zadovoljni. U Margeriti toga nema da cure zarađuju od cuge. Sva cuga je 8 eura i cure od toga nemaju ništa ali ako želiš party gotovo ni jedna ukrajinka neće odbit takvu igru jer skoro sve piju i to nenormalne količine cuge pa su uvijek spremne za pijanku. Ja sam znao par puta s njima zalomit i znali smo čak i nakon zatvaranja kluba nastavit dalje u Perli. Upad je 70 što je po meni puno jer za te pare dobiješ neke splačine za pojest i bezalkoholnu cugu iz šankomata. Ni sjena onoga što za te pare nude Andiamo i Wellcum. Sobe su stvar dogovora s curama ali u pravilu je klasika 70 i skoro sve rade pravi GFE i FK. Ovisi naravno sve od cure do cure i kako s kojom klikneš, ako tražiš neku otkačenu tipa Nevene, preporuka je smeđa Katarina. Žena je iz nekog drugog univerzuma po pitanju sexa. Cure su uglavnom 35+ godina, Anita recimo ima 50 ali ženska je avion. Margerita ima neku svoju dušu, cure nisu neki top modeli da padneš na guzicu ali zato ima to nešto da se ne osjećaš kao da te samo odrađuju kao na traci. Načuo sam nešto da se navodno Marina opet otvara krajem godine, ako bude kao nekad bit će to top.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh