Koji je najbolji?Fenix- portorož
Sakura- kopar
Crystal- ankaran
2 u škofijama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je najbolji?Fenix- portorož
Sakura- kopar
Crystal- ankaran
2 u škofijama
ima negdje br.od škofija ili da bas prodem tamo s autom i svakako hvala na infoOvisi kako naletiš.. nekada se u crystalu znalo nać dobrih ukrainki, posljednih par puta ne. bilo ih je i u fenixu.. u škofijama su uglavnom bile starije ali jeftinije.. nisam dosta dugo bio pa ne mogu reć kakva je sada situacija..
Odeš, provjeriš i vidiš ponudu. Kopar-ankaran-škofije ti je sve u 5 min vožnje
Ok Hvala na inf nebi nikad našao,A koliko je otprilike cijena za komplet? da uopće ko je preskupo da ne gubim vrijeme?Nemam broj.. uglavnom, u centru škofija, na gugl karti pronađeš " mesnica Alan", i oba salone se nalaze ispod nje ( ili recimo iza zgrade u suterenu), jedan je na početku, a drugi na kraju zgrade.. ugl piše massaggi, masaža.. prođeš i vidiš ponudu.. u prvom se uz malo pregovora dalo spustit cijenu
Ok Hvala na inf probat ću provjerite.Uglavnom su tražile 100 eura, ali se spuštalo na 80.. jedanput je bila jedna malo jača ruskinja, ko rambo, koja je odmah pitala 50 za komplet..
Geisha je jako loš salon. La Venera puno, puno bolji....Molim vas ako može još jedno pitanje
Geisha u Ljubljani? Da li je ok ? Sigurni salon ili ? Idem preksutra pa me zanima da budem siguran i svakako javim dojmove. Vidim da je već pisano ali pre 2 godine pa me za ima ima li novijih iskustava ?
..i ja sam bio prije par godina (zadnji put) u Geishu i već onda je LaVenera bio puno bolji... ponovio LaVeneru prije mjesec dana cca i potvrđujem da je ostao na isti standard.... i vratit ću se sigurnoGeisha je jako loš salon. La Venera puno, puno bolji....
Mislim da su 2 salona tamoSad sam bio u Sakuri, pored caffe bara Atlantide i vrata će vam otvoriti plava zgodna cura, a unutra vas čeka crna Ukrajinka sa savršenim tijelom. Preporuka definitvno. Možete birati 15 minuta masažu pa na dalje
Konkurencija? U prvom salonu pored Atlantide sam bio i oduševio seovaj provi crni.. katastrofa
Ja sam bio u drugom i razočarao se,mislim da je natpis Angels i demoniKonkurencija? U prvom salonu pored Atlantide sam bio i oduševio se
Imaš kontakt ili link oglasa? .. ili si išao na slijepo?Sad sam bio u Sakuri, pored caffe bara Atlantide i vrata će vam otvoriti plava zgodna cura, a unutra vas čeka crna Ukrajinka sa savršenim tijelom. Preporuka definitvno. Možete birati 15 minuta masažu pa na dalje
Nadjes na Googleu broj, sakura masaze koparImaš kontakt ili link oglasa? .. ili si išao na slijepo?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|