SLOVENIJA - Iskustva & recenzije

Nemam broj.. uglavnom, u centru škofija, na gugl karti pronađeš " mesnica Alan", i oba salone se nalaze ispod nje ( ili recimo iza zgrade u suterenu), jedan je na početku, a drugi na kraju zgrade.. ugl piše massaggi, masaža.. prođeš i vidiš ponudu.. u prvom se uz malo pregovora dalo spustit cijenu

Ok hvala
Nemam broj.. uglavnom, u centru škofija, na gugl karti pronađeš " mesnica Alan", i oba salone se nalaze ispod nje ( ili recimo iza zgrade u suterenu), jedan je na početku, a drugi na kraju zgrade.. ugl piše massaggi, masaža.. prođeš i vidiš ponudu.. u prvom se uz malo pregovora dalo spustit cijenu
Ok Hvala na inf nebi nikad našao,A koliko je otprilike cijena za komplet? da uopće ko je preskupo da ne gubim vrijeme?

Uglavnom su tražile 100 eura, ali se spuštalo na 80.. jedanput je bila jedna malo jača ruskinja, ko rambo, koja je odmah pitala 50 za komplet..

Molim vas ako može još jedno pitanje
Geisha u Ljubljani? Da li je ok ? Sigurni salon ili ? Idem preksutra pa me zanima da budem siguran i svakako javim dojmove. Vidim da je već pisano ali pre 2 godine pa me za ima ima li novijih iskustava ?

POZOR.
NE NASJEDAJTE NA PREVARU U KOPRU .
IMA JEDAN SALON KOD CAFE BAR ATLANTIDA. NAVUC CE VAS SA LIJEPIM GLASOM SA PREDIVNOM CUROM NA OGLASU. A VRATA CE VAM OTVORITI GRDOBINA OD 90KG/120CM..

Sad sam bio u Sakuri, pored caffe bara Atlantide i vrata će vam otvoriti plava zgodna cura, a unutra vas čeka crna Ukrajinka sa savršenim tijelom. Preporuka definitvno. Možete birati 15 minuta masažu pa na dalje

Sad sam bio u Sakuri, pored caffe bara Atlantide i vrata će vam otvoriti plava zgodna cura, a unutra vas čeka crna Ukrajinka sa savršenim tijelom. Preporuka definitvno. Možete birati 15 minuta masažu pa na dalje
Mislim da su 2 salona tamo
Jedan je odma nakon kafića desno dok je drugi kroz prolaz pa ima neonski natpis

Sakura top, bio pred 10 dana i moću reć da je zaista ugodno...100 eurica za 1h erotske masaze, puno ulja (koji se lako opere), za nesto vise valjda po dogovoru...

Vijesti s talijanskih foruma javljaju da je Margeritu u Novoj Gorici posjetila Milica.
Nažalost ne nova cura već Milic(ij)a.

Posljedično je klub trenutno u limbu (navodno se može ući ali nema cura, a s time nema ni razloga za ulazak) :-)))

Neprovjerene informacije kažu da bi se situacija mogla normalizirati kroz par tjedana, ali s obzirom da su neke cure već viđene u Austriji, i da znamo kako je završio neprežaljeni klub Marina, bojim se da bi ovo mogao biti kraj Margerite. A tek su dodali vanjski bazen ove godine. Bumo vidli

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh