Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U fenixu je došla cura koja pruža više od masaže. Nisam bio samo se čuo sa gazdaricom. Ako ideš javi u ppJel ima sta u luciji??? Onaj fenix?
Gdje je taj salon točno?U fenixu je došla cura koja pruža više od masaže. Nisam bio samo se čuo sa gazdaricom. Ako ideš javi u pp
Odmah u blizini kružnog tokaGdje je taj salon točno?
A zasto sam ne proguglas malo? Svi bi sve na gotovo i onda bi jos nasao neki razlog zbog kojeg ti se ne ide tamo,ili je predaleko,ili je prestara ili preskupo....Mene samo zanima kako se ti snalaziš u zivotu,kad si picku ne možes sam naći kako tek preživljavaš?Pozdrav, moze koji link od cura u sloveniji. Hvala!
imas li neku preporukuOglasi.si imas koliko hoces
Obisao Margeritu u Novoj Gorici prosli tjedan.
Sto se lokala tice nista novo, osim da su na tuseve dodali i crijevo s ruckom, tako da nisu vise samo oni visoki i fiksni, olaksalo tusiranje sto se i curama svidjelo.
Cura iznenadjujuce bilo oko 12-ak, standardna grupica rumunjki i ukrajinki, pojacale se juznoamerikanke, a bila i jedna iz srbije.
Upad 60 (osim vikendom), pola sata druzenja 70, jacuzzi + 30, oral bez i gfe obicno u cijeni.
Muskih taj dan nikad vise od 5-6 odjednom.
Dobra prilika, i cure kazu da je slabiji promet, pa su sklone malo se bolje podruziti i bez strogog gledanja na sat. Istrijanima i rijecanima sigurno zanimljiva opcija umjesto ege, oglasnika ili wellcum-a koji je udaljeniji i skuplji (iako veci i subjektivno bolji).
Da, mislim da je upad još uvijek akcijskih 59 (bio pred par tjedana).Rade još?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|