SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Pozz svima

Malo gubi smisao ova rasprava tu na forumu, tako da radim novu grupu na telegramu, al da ne ispadne fijasko ko sve prosle, sam cu dodavat clanove, javite mi se tu privatnom porukom ako zelite da vas dodam, jedini uvjet da udete je da imate napisane barem 2 recenzije u ovom forumu
Znaci ne posta, ne da ste 13 puta postavili pitanje kakva je neka, nego 2 zapravo korisne recenzije
Pozz

Pozz svima

Malo gubi smisao ova rasprava tu na forumu, tako da radim novu grupu na telegramu, al da ne ispadne fijasko ko sve prosle, sam cu dodavat clanove, javite mi se tu privatnom porukom ako zelite da vas dodam, jedini uvjet da udete je da imate napisane barem 2 recenzije u ovom forumu
Znaci ne posta, ne da ste 13 puta postavili pitanje kakva je neka, nego 2 zapravo korisne recenzije
Pozz
Ima vec jedna ali se doslovno nista ne pise u nju

U zadnjih mjesec dana bio sam kod Perle Sofie i Paty Alves.
Opet napominjem da sam isključivo aktivan tako da ne znam kakve su kad one jebu.

Perla Sofia - cijena 150€ za 30 minuta
Ocjena 6/10

Na slikama izgleda puno ženstvenije nego uživo. Jako mršava i dosta klempava. Engleski nikakav, tipka na prevoditelj. Iskreno skoro sam odustao od susreta jer tipka nepovezane stvari na Whatsappu i ne zna objasniti ni gdje joj je smještaj. Pitala me želim li seks pod tušem, ja sam pristao. Pušila mi ga je s kondomom. Ima dosta usku rupu ali i dosta koščato dupe jer je premršava, tako da sam razbio jaja na njenom dupetu. Kurac joj se jedva digne. Nakon toga što sam svršio otuširali smo se skupa. Iskreno ništa posebno, sigurno neću ponoviti.

Paty Alves - cijena 100€ za 30 minuta
Ocjena 7.5/10

Super pozitivna energija i super priča engleski. Uživo izgleda kao na slikama, feminizirana, dobre obline i baš zna biti submisivna. Kurac joj se i ne diže baš. Prima ga u svim pozama, iako ne može baš podnijeti primanje kurca kao neke druge. Dobro ga puši. Jedina mana je što se baš vidi da je u kasnim dvadesetima, možda čak početak tridesetih. Svejedno, možda bi opet otišao kod nje jer ne pretjeruje sa cijenom kao ostale

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh